Emre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Comnet internet hizmetini sonlandırmışken benim gibi belki siz de nereye geçsek diye düşünmüş olabilirsiniz.

Turknet kullandım, Netspeed kullandım, Comnet (fişi çekti) ve şimdi Netinternete geçtim. Bazı avantaj ve dezavantaj durumlarını yazacağım gördüklerime göre. Bunun üzerine siz de sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Avantajlar:
- DNS ayarı girebiliyorsunuz. Destekliyor.
- Çok ilgililer. Osman bey her konuda yardımcı oluyor.
- R10'a barındırma hizmeti veren firma.
- Uzun yıllardır işlerini çok iyi yapıyorlar.
- Çok şeffaflar, geçiş yapmadan önce ne kadar ping alabileceğini vs. hesaplayabiliyorsunuz. Israrcı bir durum yok.
- Herhangi bir sorun durumunda gerçek bir muhatabımız var. Hele bir de R10 üzerinde
- Yıllık sabit fiyat garantisi ile aylık ödeme imkanı sunması. sorun olursa direkt başka firmaya geçebilirsiniz hem de fiyat artışından etkilenmiyorsunuz bu süreçte. Bu baya iyi.

Dezavantajlar:
- Bağlantıyı Denizli üzerinden aktarıyorlar. Ping'in önemli olduğu oyunlarda kontrol etmek şart bu yüzden.
- Sunduğu ip adresi residental değil datacenter. Kullanıma engel değil ilerde çözülebilecek bir şey. Ancak bazı firmalar sizi bot zannedebilir onlarla iletişime geçip whitelist ekletmek gerekebilir.

Normalde Netspeed'e geçecektim tekrar ancak bu artı ve eksileri göz önüne alarak Netinternet'e geçiş yaptım.

Aralık ayı içinde paketler bi' tık indirimli. 75 tl indirim veriyor. + olarak referans kodumu kullanırsanız tüm indirime ek 100 tl indirim veriyor hem size hem bana. her konuda soru sorabilirsiniz.

referans kodum: rd7e1qfxh
Aktivasyon hemen oluyormu birde kodu nereye giriyoruz