VSaBaH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bakınız yanlış düşünüyorsunuz. Yarın duruşma var ve sonucu neticelensin sizle paylaşacağım. Ya içerde ya kaçtı yurtdışına. Yani çabamız sonuç verdi. Bakın 1. mesajımda paylaştığım başlıktaki bi kısmı paylaşıyorum. Adam dava açanlar olarak sayemizde TCK Madde 58'den Ağır Cezada yargılanıyor... Sizce bu bir netice değil mi?

UYAP ne güzel sistemmiş inceledikçe neler görüyorum... Soyadını değiştirmiş bu soysuz. ÖZTÜRK müş soy ismi. Daha güzelini söyleyim. Canım savcım şöyle bir yazı ile mahkemeye sevketmiş olayı...

YANİ BU NE DEMEK? İSTEDİĞİMİZİ ALDIK DEMEK. SÜREKLİ AÇILAN DOSYALAR SONUÇ VERDİ VE ONA TCK MADDE 58 UYGULANACAK. ÖNCEKİ SABIKALARLA BİRLEŞTİRİLDİ VE ARTIK TUTUKSIZ YARGILANMASI PUFFF!
ŞİMDİ O DEYYUSU İÇERİDE NASIL TUTARIZ ONUN HESAP KİTABINI YAPACAĞIZ... ARK ARKAYA PAT PAT PAT! DAVA AÇACAĞIZ DİĞER MAĞDUR OLAN DOSTLARLA
ÇOK ZEVK ALIYORUM YA. İYİ Kİ D*LANDIRILMIŞIM İŞ ÇIKTI BANA 2200 TL PARAM GİTTİ AMA O PARAYLA OYUN KONSOLU ALAMAZDIM ZATEN ALSAM DA BU KADAR ZEVK ALAMAZDIM
insallah hapse gider hocam ne bileyim artik pek inancim kalmadi. eger size zahmet olmayacaksa, hapse giderse beni etiketlermisiniz