anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gusion'un neferleriyiz hocam sıkıntı nedir?
Banlı üyeler için destekleyici mesajlar atmak yasak.

Yönetimin aldığı kararı eleştirmiş oluyorsunuz.

Kaldı ki mesajlarınızda bunu alenen yazmışsınız. Mesajınız '' şimdi gusion için... İkisi de kimseyi dolandırmadı ''

Bu forumda cezalar sadece dolandrma ile verilmiyor. Multi üyelik, foruma uyumsuz üye, dolandrcılık, sahte işlem, hakaret vb. gibi onlarca ban sebebi mevcut.

Siz şimdi şunu ima ediyorsunuz '' bu üye kimseyi dolandrmadı suçsuzdu ama banlandı geri gelecek '' - Haliyle yönetimin almış olduğu kararı eleştiriyorsunuz.

Yönetim sadece dolandırma olunca mı banlayacak ? Başka sebeplerden ban atamaz mı ? Yönetimin kararlarını sorgulamak baştan yanlışınız.

İkinci hatanız ise, forumda banlanan kişi adına onu savunacak mesajlar atmanız yasak.

Burada kimse Meryem Ana rolü oynamasın, suçsuzum tertemizim demesin. Yönetim bir hatasını görüp banlamıştır.

Başkası adına onu savunmak forumda sadece dolandırılan kişiler için geçerli.

Örnek veriyorum sizi dolandıran bir şahıs forumdan banlanır, daha sonra o dolandrcı forumdan tanıdığı birine ulaşır ve konu açmasını ister. Üye konuyu açar, bu kişinin mağduriyetleri gidereceğini söyler ve mağdurların, banlanan dolandırıcıya ulaşmasını iletir. Bu şekilde banlanan kişi adına konu açılabilir.

Fakat sizin gibi banlanan üyeyi koruma amaçlı, ''yok bilmem ona laf söylenmesin, bu bunu yapmadı, o öyle değildi '' konu açmak yasak.

2 yanlışınızdan dolayı report ettim.