dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum adam insanlara e kitap yazmış dolan dırıyor yazıyorsun konu baltalamak kardeşim dolandırıyor adam resmen aldıktan sonra anlıyorsun bunu oraya yazmayacaksın da nereye yazacaksın , reklam mı verelim bu adam *********** insanları diye. 3-5 tane satır bir araya getirmiş bunu e-kitap diye satıyor , neymiş e-kitaplara itiraz edilmezmiş böyle bir kural olamaz bu Forum bunu buradan dönmesi lazım

Mesela örnek adam yazmış sitene organik hit çek zahmetsizce günde 150-200 ile 2 k arasında hit çekebilirsin . Organik demek Google üzerinden gelen hit demek ben yanlış mı biliyorum. Bir alıyorsun bakıyorsun tinder vb forumlara konu aç uygun fiyat ver oradan insanları sitene davet et diyor şimdi bu organik hit mi oluyor Bu adamın yaptığı dolandırıcılık değil mi
Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın profili en doğal hakkı, hatta bence oldukça normal

Gusion'u severim kral adamdır ancak 3 ay aramızda olmayışı üzdü.

Bu yazıyı yazarken gerçekten %100 haklı ve emin misiniz? Sadece tanışıklığınız ve muhabbetiniz olduğu için doğruları görmezden gelip yorum yapmak ne kadar doğru bir davranış?

Dürtme özelliğini art niyetli kullanarak on binlerce kullanıcıyı sürekli rahatsız etmek mi oldukça normal?
Bir kişinin, SPAM yapar gibi, tanımadığı üyelere sürekli arkadaşlık isteği gönderip binlerce bağlantı kurması mı oldukça normal?
@Saitama; ve @gusion; gibi kullanıcıların, her konuya sırf bir şeyler yazmak için yorum yapmaları, her duruma muhalif yaklaşarak konunun akışını bozup ortalığı karıştırmaları mı oldukça normal?
Bunların yanı sıra burada dile getirmediğim daha birçok sorun var. Sürekli uyarılmalarına ve ceza almalarına rağmen aynı hataları bilinçli olarak tekrar etmeleri de mi normal?

Ben burada “kral bir adamlık” göremiyorum.

Ben burada profilin doğal ve doğru şekilde kullanıldığını da göremiyorum.
Profilini reklamla doldurup herkesi taciz eder gibi rahatsız ederek kendini tanıtmak mı normal?
Bazen yazmamayı düşünüyorum; ancak yazmadıkça insanların gerçeği anlamadığını fark ediyorum ve bu yüzden yazmak zorunda kalıyorum.
Bizim için her kullanıcı değerlidir. Eğer gerçekten “kral adam” olsalardı, bir gün bile ceza almamaları için moderatörlere karşı çıkar, gerekeni yaptırırdım.