Selamlar,
Konu başlığındaki gibi yanlış duymadınız,
Pasif Gelir Kapısı: Kiralat ya da Yayınlat! hizmetiyle sizlere kazanç kapısı sağlıyor ve işlerinizi en kolay yoldan hallediyoruz.
- Google play konsol hesabım var ama para kazanmak istiyorum
- Mobil uygulamam var ama 14 gün test sürecini beklemek istemiyorum
diyorsan bu ilan tam size göre! İşte nasıl çalıştığımızı gelin beraber öğrenelim.
Yayınlatmak mı istiyorsun?
- Bizimle imzamdaki whatsapp hesabına yada websitem üzerinden kullanmak istediğiniz kanal ile iletişime geçiyorsunuz.
- Yayınlatmak istediğiniz uygulamanız hakkında detaylı bilgilendirme yapıyorsunuz.
- Anlaşma sağlandıktan sonra uygulama için gerekli dosyalar ve öğeler tarafımıza teslim ediyorsunuz.
- Google play konsol hesabına uygulamanızı yüklüyoruz ve rahatlıkla faaliyete başlıyorsunuz.
yoksa
Kiralatmak mı istiyorsun?
- Müşteriden gelen uygulama teslim alınır.
- Konsol hesabına yüklenir ve yayınlaması yapılır.
Merak edilenler
1.
Kaç tür hizmet sağlıyorsunuz?
Yayınlama & transfer hizmeti sağlıyoruz.
2.
Hangi tür hesapları kabul ediyorsunuz?
2023 Ekim öncesi politikadan etkilenmeyen ve en geç bir hafta içerisinde onay sürecine giren tüm hesapları kabul ediyoruz.
3.
Belirttiğiniz tarihten sonra hesabım mevcut yine de kazanç sağlayabiliyor muyum?
Evet, yanlış duymadınız. Kazanç sağlayabiliyorsunuz. Bu tarz yeni hesaplarda uygulamalar sadece kiralama amaçlı kullanılmaktadır.
4.
Yayınlama hizmeti nasıl gerçekleşiyor?
Üst tarafta açıkladığımız gibi uygulama anlaşmalı olduğumuz hesaplara yüklenir ve ertesi gün yada hafta içerisinde tarafınıza teslim edilir.
5.
Yayınlama hizmetinde bekleme süresi mevcut mu yada 14 gün ve 20 cihazlık kapalı test yapıyor musunuz?
Hayır, onay süreci hızlı gerçekleştiği için hemen yayınlıyoruz ve beklemenize gerek kalmıyor.
6.
Transfer hizmeti nedir, nasıl gerçekleştirilir?
Transfer hizmeti için öncelikle uygulamanız yayında olmalı, transfer talepleri uygulama yayınlandıktan en az üç hafta olmak şartıyla (dördüncü hafta) transfer işlemleri için pazartesi gününe plan yapılır ve transfer başlatılır. Daha sonrasında belirtmiş olduğunuz geliştirici hesabınıza transferi sağlanır.
7.
Transfer hizmeti risk sağlıyor mu? Hesabım kapanır mı?
Şu anlık herhangi bir sorun ile karşılaşmadık ve transferler güvenlik amacıyla iki taraf için yüksek risk içermemesi için transfer süresini uzatıyoruz.
8.
Kiralama hizmeti nedir nasıl oluyor?
Yayınlatacağınız uygulama belirli geliştirici hesaplarında güncelleme almıyor ise o hesapta yayınlanır.
9.
Ödemeleri ne zaman yapıyoruz?
Yayınlama hizmeti için yayınlandıktan sonra, transfer için transfer öncesinden, güncelleme için güncelleme sonrasında ödeme yapıyorsunuz.
10.
Ödeme yapmazsam ne olur?
Uygulamanız yayından kaldırılır ve indirmeye kapatılır.
11.
Gereken materyalleri sağladım, uygulamam ne zaman yayınlanır?
Kullandığımız iş ortağına göre bu değişiklik gösterir, kiralatan iş ortağının da risk altına girmemesi için bir geliştirici hesabında en fazla 10 uygulama barındırıyoruz.
12.
Uygulamalarımızı yayınladık ama geliştirici hesabı kapatıldı ve kalan uygulamalar yayından kaldırıldı, sorun nasıl çözülecek?
Bu konu da google play ile iletişime geçilerek uygulamaların belirtilen geliştirici hesabına aktarılması için talepte bulunuyoruz, sonuç konusunda kesinlik sağlanamıyor maalesef.
13.
Fiyatlandırmanız nedir?
Fiyatlandırma için
özelden fiyat almanız önemle rica olunur.
14.
Sadece yayınlama ve transfer hizmeti kullanmak istiyorum, kiralama için ekstra ücret ödeyecek miyim?
Hayır, sadece yayınlama ücreti kadar transfer için ücret ödeyeceksiniz.
15.
Hangi tür uygulamaları yayınlıyorsunuz?
Politikaya aykırı olmayan tüm uygulamaları kabul ediyoruz ama veri beyanında iletilen bazı uygulamalar risk barındırabiliyor, ayriyetten isterseniz yayınlamayabilirsiniz.
16.
İade hangi tür durumlarda gerçekleşir?
Yayına vermeden ve uygulamanın taslaktan çıkarak aab dosyası yüklenmeden öncesine kadar ve karar vermeden önce iade talebinde bulunabilirsiniz.
17.
Uygulamamın transferini unuttum ve ödeme yapmadım ama bir süre sonra ödeme yapmak isteyip transfer talebinde bulunacağım ne gibi durumlar oluşur?
Transfer edilmeden önce süreç için bir hafta boyunca her gün size hatırlatıyoruz, eğer cumartesiyi pazara bağlayan ve pazar günü içerisinde herhangi bir cevap ve ödeme alamadığımızda (
bahane, yoğunluk, kişisel, ailevi vb. durumlar farketmeksizin) transfer yapılmaz.
18. Güncelleme isteyen uygulama güncellenmedi ve uygulama boşta duruyor ise ne yapılır?
İşe yaramayan bir geliştirici hesabına aktarılır.
19.
Uygulama transferi için başvurdum ödeme yaptım istek geldi kabul etmedim; iade alabiliyor muyum?
Hayır, karar verdikten sonra başlatıldığı anda iptal edilsin yada edilmesin iade yapılamamaktadır.
20.
Ücretlendirme nasıl oluyor?
Yayınlama, güncelleme ve transfer başına ayrı ayrı ödeme yapıyorsunuz. Örneğin bir logo değiştirdiğiniz ve mağaza güncellemesi oldu, yine güncelleme fiyatı üzerinden ödeme yapacaksınız.
21.
Ödemeleri neden önden ödüyorum?
Temel prensip olarak bu şekilde çalışıyoruz, güvenilir ve sabit müşterilerimizde durum değişmekle beraber ödemeler sonrasında alınıyor. Herhangi bir aksama durumunda ödeme türü önden alıma geçmektedir.
Eğer bir sorunuz var ise sormaktan asla çekinmeyin!