Aylık 1.000TL'ye yakın aboneliğim mevcuttur son zamanlarda netflix konusunda kararsızım hem fiyatı biraz arttı hem de eskisi gibi devamlı güzel film/dizi getirmiyorlar.
Spotify, youtube premium gibi uygulamalara verilen para sonuna kadar değiyor zaten günümüz Türkiyesi için çok düşük meblağlar 2024 yılında birinden vazgeçecek olsam netflix olurdu
Hocam, aynı düşünceleri paylaşıyorum. Netflix eskiden çıtayı çok yüksek tutuyordu ama son zamanlarda içerik kalitesi gerçekten düştü. Fiyat artışıyla beraber artık "değer mi?" diye düşünmek gerekiyor. Spotify ve YouTube Premium kesinlikle verdiğiniz parayı hak ediyor, her gün kullandığımız hizmetler. Belki de Netflixe ara vermek mantıklı olabilir.
Keşke sanal kart kullanıp işlem bitince karti iptal edeydiniz hocam
Haklısınız hocam, sanal kart gerçekten iyi bir çözüm. Bu şekilde gereksiz harcamaları kontrol etmek daha kolay oluyor. Ancak bazen yoğunluktan sanal kart kullanmayı ihmal ediyoruz.
Takip ettiğim diziler yayınlanınca ancak Netflix'e para veriyorum. Mesela bu ay Squid Game 2 var. Onun dışında içerik çöp. Zaten kaliteli olan ne varsa izledik.
Ben de benzer bir strateji izliyorum hocam.Sürekli abone kalmak gerçekten mantıklı değil.
Damlaya damlaya göl olur sayın moderatörüm. Aylık olarak ufak miktar olsada birikince gerçekten iyi para ediyor. Hangi Mail hesaplarında kayıtlı olduğunu bilmiyorsanız kredi kartınızın başından ve sonundan bir kaç hane ve işlem tarihini mail olarak atınca sizin için iptal sağlayabilirler
Kesinlikle katılıyorum hocam, ufak miktarlar birikince ciddi rakamlara ulaşıyor. Verdiğiniz ipucu gerçekten çok faydalı, teşekkürler. Özellikle kredi kartı üzerinden iptali kolaylaştırmak için böyle bir işlem yapmak iyi bir fikir.