Merhaba
Öncelikle 4 yıldır bu forumdayım ara ara 2 ay olsun 3 ay olsun akitfliğimi komple kesiyorum her geldiğimde aynı konudan muzdaribim
Yönetime ricam durumumu anlatayım çoğu arkadaşında bu konudan sıkıntı yaşadığına eminim en azından işini düzgün yapan insanlar için artık hani ne insanın iş alası geliyor ne birşey yapası geliyor
website yaptırmak istiyor müşteriler 300 400 500 tl gibi komik rakamlara website yapan bir kitle var ucuz etin yahnisi yenmiyor ya genel olarak websitemi düzeltirmisin için geliyor müşteri yada sizden önce biri yaptı şu fiyattan sizde neden böyle biz ondan memnun kalmadık ama fiyatı buymuş olarak geliyor bu işin sektörün emeğinin karşılığının bu kadar komik rakamlar olduğunu düşünmüyorum
evet çoğu arkadaşın maddi sıkıntısı var benimde var öğrenciyim bende ama kalkıp bu kadar komik fiyatlara sektörü katletmiyorum iş alacağım diye yada yapamayacağım işlere kalkıp yaparım diyip bilmediğim fiyatı çekip madur etmiyorum gördüğüm kadarıyla tasarımcı arkadaşlar için çok güzel bir taban fiyat var forumda benim tüm ekmek kapım buradan ama bu durumlardan dolayı hiçbirşey yapamıyor insan web site yapımı web kategorisine temalar haricinde bir taban fiyat güncellemesi gelmesine cidden herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum umarım yanlış anlaşılmamışımdır yanlış birşey dememişimdir ama genel olarak sorunumuz bu olduğunu düşünüyorum.