Bence gri alanda olan bir sektör,
Bir arkadaşın uygulamasını devir almışlığım var geliştirmişliğim ve satmışlığımda var.
- Moderatörler bayanlardı.
-Yazışmak ücretsiz sesli konuşma dakika başına ücretliydi.
-15 kadar moderatör başlangıç için vardı sonrasında Kayıtlı bayan üyelere kazandığı dakikalara göre ödeme verildiği için kullanıcılar arttı.
- Ben kendim sektörde olmak istemediğim için devir ettim.
- Burada sektörü suçlamak yerine kimin nasıl yaptığı ile bakılması gerekir ki biz yargılayabilcek bir noktada değiliz.
Dijital lisans ne kadar doğru SMM panelleri ne kadar onurlu - Harita yorumları ne kadar gerçekçi - TR yada yabancı sms onayı ne kadar yasal - yurtdışı simkart satışları neden serbest - Gmail üretmek satmak instagram profili geliştirmek ( fake kadın profilleri ile ) - Site kopyalamak yada ne bileyim SEO bile kedni başına ne kadar doğru (Tamamen kalitesiz ve 5 para etmeyen ürünleri SEO harcamaları yaparak kaliteliymiş gibi göstermek ve yüksek fiyattan satmak gibi ) Mobil uygulamalara 5 yıldız ve yorum satın almak - onlarca daha sektör var aslında ve hepimiz bunların bir kısmını yapıyoruz. Burada neden Dating eleştiriliyor ben anlayamadım.
Hocam yani bu işi bayanlar yapınca da erkeklerin dürtülerinden para kazanmış oluyorlar bir kazançlık durum yok yani. Bu da aynı şey. Konumuz da şu anda bu dating işi,o yüzden bunu eleştiriyoruz. Konuyu başka yerlere saptırmaya çalışıyorsunuz. SMM paneldir veya diğer yazığınız hizmetler hiçbiri milleti kandırıp parasını alıp dolandırmıyor. Aralarında bir tek yorum hizmeti ayrışır o da gerçekçi olmasa da son karar insana aittir. Ve sonunda bir hizmet alırsınız o işletmeden. Bana burda bir insanın başka insanın dürtülerini uyararak para çarpmayı savunmayın. Hemde biz yargılayacak noktada değiliz derken şunu da söyliyim. Bu sektördeki herkesin istisnasız olarak *********** olduğunu biz yargılamıyoruz. Yaptıkları iş adı altındaki eylem söylüyor.