Selamlar;
Hiç bu tarz sistemlere girmedim ancak eminevim için üç beş defa görüşmeye gitmişliğim vs mevcut. Çevremden araba ev alanda var. Taksitli seçenek çok mantıklı olmuyor paranız enflasyon karşısında eriyor. Zaten genelde şikayetler de bununla ilgili. Eminevim vs bu tarz sisteme girecekseniz mantıklı ve sizin açınızdan en karlı kısım ücretin yarısını peşin verip teslim tarihli olana girmek. Diğer seçenekler bana çok mantıklı gelmedi.

Eminevim'e yarısını peşin vericem diyip mırın kırın yaparsanız müdür komisyon ücretinden direk ciddi bir indirim yapıyor bilginiz olsun. Sözleşmede yazan maddeleri net okuyun zira söz ile bazen sözleşme tutmuyor satışçı arkadaşlar satmak için her yolu deniyor

Bir de ev, araba için parayı size vermiyorlar onun yerine evrak verip noterde ruhsat, tapuyu üstünüze almanız gerekiyor. Daha sonra eminevim parayı karşı tarafa gönderiyor. Bu nokta da bunu kabul edecek kişi bulmak gerekiyor. Bana bu kısım karşı taraf neden güvensin, güvenecek kişiyi bulmak uğraştırır mantığına götürüyor ki burada da geç gittiği ile ilgili şikayetler mevcut.