Evet arkadaşlar, Comnet'in Yenibosna’daki genel merkezine (Avis'in arkasında bulunan) gittim. Ancak içeriye alınmadım. Güvenlik görevlisi, içeride sadece veri merkezi çalışanlarının bulunduğunu ve yetkili birinin olmadığını söyledi.
Güvenlik görevlisinin söylediğine göre, Comnet şu anda Türk Telekom ile iletişim halindeymiş. Lisans iptali gibi bir durum söz konusu değilmiş; Türk Telekom’un yaptığı fahiş fiyat artışı nedeniyle anlaşmaya çalışıyorlarmış. Birkaç güne bu durumun düzeleceğini söyledi.
Orada bir polis memuru ile karşılaştım, o da Comnet müşterisiymiş. Kendisiyle konuşurken, durumun çözülmesinin 7-10 günü bulabileceğini revize etti. Güvenlik görevlisi ise iptal durumunda paranın iade edileceğini, kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti. Ayrıca endişe etmememiz gerektiğini ve bu durumun illaki düzeleceğini söyledi. Telafi olarak bir ay ek hizmet süresi sunulacağını belirttiler.
R10 forumundaki mağduriyetlerden bahsettim ve evden çalışan birçok insanın işlerinin aksadığını dile getirdim. Bu tür bir sorunun sadece bir aylık hizmet süresi uzatmasıyla telafi edilemeyeceğini söyledim. Ancak yapabilecek başka bir şey olmadığını, beklemekten başka çaremiz olmadığını ifade ettiler.
Veri merkezinde herhangi bir problem yokmuş; sorun yalnızca ev internetlerinde yaşanıyormuş. ana giriş kapısına kilit vurulmuş, girişlerin turnikeli yan kapıya yönlendirililmiş. Eskiden personel ve müşteriler ana girişten girerken, şu an sadece yan giriş aktif.
Durum hakkında SMS veya uygulama üzerinden bilgilendirme yapıldığını söylediler. Ancak ben böyle bir bilgi almadığımı, buraya gelmesem iletişim kuramayacağımı belirttim. Ayrıca Instagram yorumlarının bile kapalı olduğunu dile getirdim.
Özetle:
- Sorunun 1 hafta ile 10 gün içinde çözülmesi bekleniyor.
- İptal durumunda paranız iade ediliyor.
- Telafi olarak 1 aylık ek hizmet süresi verileceği söylendi. ( opsiyonel )
- Beklemek dışında bir çözüm yok.
hatırlatma
@yusok32;
@Theperfect;
@Hakan23;
@webtrorg;