Yesil SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı olup olmaması bence sizin azim derecenize göre değişir.
Tembel bir insansanız, hayalleriniz yoksa değerlendirin bu teklifi.

Çalışkan bir insansanız, fikirleriniz, hayalleriniz var ise farklı türde bir iş bakmanız bence mantıklı olur.
Hocam zaten normal memurluk kovalıyorum başvuruları yaptım birkaç yere, ek olarak adalet bakanlığı alımını bekliyorum. Şu an için boşta olmamak adına tercih edeceğim gibi. 77 lisans kpss puanım var 2026 sınavına kadar bu puanla bir yerlere girerim diye düşünüyorum. Dediğin gibi o zamana kadar boşta kalmamak adına bişeyler düşünüyorum.

TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gündüz o işi yapın, akşamları da R10'a takılırsınız iş için. Sanırım işçi statütüsünün ek iş yapması yasak değil kamuda. Yasak olsa bile ona da düzenleme gelmek üzere.
Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir kamu işçisi bu maaşı almaz. Yanlış bir şeyler var.
Bilmiyorum hocam aradılar az önce 19700 tl olduğunu söylediler buna yemek vs dahil mi değil mi sormadım yüzyüze gidip görüşeceğim

VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu zor bir karar, bunun üzerinde fikir vermemiz senin kararını etkilemesi vs gelecekte bir şey olur vebali bizden olmasın, geleceğini şekillendirecek bir karar yani. Ama şunu diyebilirim devlet işi olsa ne olur karın doymadıktan sonra... Eğer gençsen ve ailenle yaşıyorsan giderin yoksa 1-3 ay deneyebilirsin
Aynen hocam ailemle yaşıyorum bir giderim yok borcum yok ve üstte belirttiğim gibi 77 puanla normwl memurluk kovalıyorum bakalım.

Cebom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer maaşınız sabit kalacaksa hiç değmez hocam
Muhtemelen yılbaşından sonra artar hocam da ara zam oluyor mu bilmiyorum açıkçası