doğum günün kutlu olsun hocam fazla düşünmeyin öyle şeyleri herkesin inişli çıkışlı dönemleri olur.
22 yıldır hiç çıkış olmadı
ölmeyi dilemedim, kıyamet kopsun istedim bir kaç kez...
Oda farklı bir bakış açısı
evet çok darlanmıştım ölsemde kurtulsam dedim baya istekli bir şekilde.. Yaradanda 1 hafta sonra çok yüklü bir para kazandırttı beklemediğim şekilde..
Konu maddiyattı.. Sonra dedim Allahım affet.. Sornumu söyleseymişim bir yol hiç beklenmedende geliyor.
Ben doğdum doğalı ödüyorum borç
Böyle bir şey yaşamadım ancak: Allah'tan ölmeyi istemek çok doğru değil açıkçası.
Ölmek benim için hayırlı ise beni öldür. Yaşamak benim için hayırlıysa beni yaşat şeklinde bir hadis olduğunu biliyorum.
Umarım sıkıntılarınızdan kurtulursunuz tez vakitte.
İnşallah
Haddinden fazla
🤝
denemek ile yapmak arasındaki çok büyük fark var. yapabilsen şu an bunu yazamazdın en azından.
öncelikle hayat standartlarını değiştirmelisin, mesela birilerine yaranmak yerine kendin olursan böyle bir kaygın olmaz.
Çabalıyorum hocam zaten hayat standarlarımı değişmeyecek hiç bir zaman için çünkü değiştirmeye kalkmaya çalışırsam eğer artık ailem olmayacak
hiçbir şey yaşamak kadar kafaya takılmamı depremde enkaz altında kalmış birisi olarak diyorum ki her şeye rağmen hayat devam ediyor
Geçmiş olsun tekrardan hocam ama nereye kadar devam edecek
Dogum günün kutlu olsun dostum
Doğmasam daha iyi gibiydi
Bende çok düşündüm ama arkamda anne babam ve bir kardeşim olduğunu düşünerek böyle bir şeyi sadece düşünce aşamasında bıraktım.
İnsanlar zaman zaman zor yollardan patikalardan geçebilir ama önemli olan bu zorluklara karşı dimdik ayakta durabilmektir.
Bu tür düşünceleri en aza indirebilmek adına en azından motivasyon kitapları alıp okuyabilirsin.
Hayatın anlamını o zaman belki daha iyi anlayıp sorgulama yeteneğini ortaya çıkarabilirsin.
Zaten eninde sonunda öleceğiz ama hayatın tadını alarak ve vakti geldiğinde ölmek daha doğru olacaktır.
Okuyorum psikologlara da gidiyorum ama hiç kimse anlamıyor beni
🤝
Selam olsun,
Ölmemeyi düşünüyorum ve ölmeyeceğim.
Ölmek isteyenlerin ömürlerinden bana aktarılsın.
Katsın hocam dert değil