MuratEfendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzninle bende takipteyim hocam
Tabi ki, ne demek. Benden yana hiç bir mahsuru yok.

renklihost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam mini atölye den çıkmış gibi bu iş
Şuan hep beden gücüne ihtiyaç duyan aletlerim var ama bu cihazlardan birini alınca evet. Biraz boyut değişecek gibi Amacımda biraz bu aslında.
Ahşapla uğraşmayı seviyorum.
Şuan 100x200 bir cnc ile ne yapacaksın deseniz; hazırda bir cevabım da yok.
Daha küçüğü bana yetiyor ama basit makinalar değil. Bugün bunu alayım yarın yükseltirim deme imkanı olmayabilir. Şuan büyüğünü alınca maliyet farkı az oluyor.
O yüzden bu tarz bir tercih yaptım ama hangisi nasıldır o konuya profesyonel bir yorum yapamıyorum.

BABER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Giriş seviyesi için bu makineyi önerebilirim. Kullanımı kolaydır, firma sahibi de ilgilidir. https://www.sahibinden.com/ilan/is-m...14922746/detay
Hocam benim anladığım seviyeden bakınca çok güzel, çok hoşuma gitti cihaz ama rakam şuan benim bütçemi aşıyor. Ben max. 100 - 110 en fazla 120 bandında bir ürün arıyorum. Normalde bütçemde daha düşüktü ama daha düşük bütçeyle alınacak cihazlarla verimli çalışılamayacağını öğrendim. O yüzden bu seviyelere kadar zorlayabildim.