BTK-Cimer-THH-ŞikayetVar heryere şikayet ettim ben 6 gündür çözemedikleri bu sorun zaten markaya KARA LEKE olarak yerleşti şu saatten sonra bedava hizmet verseler insanlar düşünür acaba birdaha sorun yaşarmıyım diye benimde içerde 450 günden fazla kalan günüm mevcut ve şikayetlerimi iade üzerine başlattım. Hayır paranızmı yok çözemiyorsanız yada bir lisans vb anlaşma bittiyse başka alternatif çözümler üretin. Bu kadar zor olmamalı yani diğer iss'lerde sorun yokken sende varsa bu senin problemindir. Ve bu kadar insanı mağdur edeceğine markana kara leke getireceğine çözüm odaklı olsaydın ilk 2-3 gün kimsenin umrunda olmazdı ama 6 gün oldu hala ne bir açıklama ne bir çözüm hiçbir aksiyon almıyorlar. Buda zaten aslında markanın ne kadar rahat umursamaz ve çözüm odaklı olmadığını gösteriyor. Paranın iadesinide seve seve yapacaklar bu problemi çözemezlerse şikayetler birikmeye çoğalmaya başlayınca. Ayrıca unutmayın comnetin bir verimerkezide mevcuttur. Parası olmayan bir firma değildir. İş Hukuka ve yaptırımlara giderse O destek taleplerinde iade yapamıyoruz lafını yedirirler adama

herkese iyi forumlar dilerim