Geçmiş olsun. Kullandığınız sistem wordpress ise dümdüz hacklenebilir. Cloud tarafı ve sunucu tarafından güvenlik önlemleri almak zorundasınız eklentiler ile olacak bir şey değil. Yine sub domain vb alt klasörlerde ilgilenilmeyen özellikle wordpress projeler varsa bunlara sızdıktan sonra tüm hosting içine girilebilir dosyalara ve veri tabanına ulaşılıp silinebilir.
Yedek yüklemişsiniz sanırım. Yapmanız gereken yedeği indirin. Host hesabını sıfırdan tekrar oluşturun daha sonra yedeği içeriği aktarıp bilgileri değiştirin. Yazılımları tek tek kontrol edip güvenlik açığı var mı kontrol edin. Tüm tema eklenti ve özellikle Wordpress'i güncelleyin. Daha sonra site giriş adresini değiştirip 2. adımlı doğrulama açıp wp-content/uploads klasöründe php çalışmasını engelleyin.
Hepinize teşekkür ederim hocam. sitede cloudflarede vardı ama benim hatam olduğunu düşünüyorum müsvette sub domainlerde deneme yanılmalar yapıyordum orası index almış sunucuyu sıfırladım eski yedeğimi yükledim yeni yazılarımı yedek alıp siteye yüklicem hocam giriş adresi falan da değiştirdim mi sanırım bir sıkıntı olmaz.