Yani Şöyle söyliyim ben kendi şahsi twitter hesabımda paylaşıyorum birincisi.
Reddit hesabını USA olarak açtım.
Pinterest hesabı zaten daha önceki bu domaini kullanan firma ABD lokasyonlu açmış maili açarak tekrar aldım hesabı kullanıyorum ABD olarak.
Ama pinterest üzerinden hiç hit gelmiyor. Enteresan şekilde.
Yani sosyal medya hesaplarının Lokasyon ile ilgisi asla yok ben bunu gözlemledim. Girdiğiniz Hastagler ve takipçileriniz önemlidir.
Benim indexlerimde anında yayınlanıyordu fakat Publisher kaydı sonrası indexler teker teker silinmeye başladı halende siliniyor eklenmiyor
Chatgpt vs. yapay zeka kullanırken kesinlikle ve kesinlikle Detector'den geçirin. Çünkü uzun süreli işlemlerde 1 güncelleme geldiğinde sizde benim duruma düşebilirsiniz.
Adsense konusunda CSE aktif benim ordan kazanç elde etmeye uğraşacağım.
Sizde reklam yerleşimlerinizi kesinlikle iyi yapın.
Çok az kazanç gelmesinde ki neden kullandığınız keywords. Keywords analizini yapın bende daha öğrenemedim
Google'da, faydalı bilgi sunma imkanını dönüştürme konusunda yapay zekanın gücüne uzun bir süredir inanıyoruz. Bu yayında, Arama'daki kullanıcılara faydalı içerik göstermeyle ilgili uzun süredir mevcut olan yaklaşımımıza yapay zeka tarafından oluşturulan içeriğin nasıl uygun olduğu hakkında daha fazla bilgi paylaşacağız.
Nasıl oluşturulmuş olursa olsun yüksek kaliteli içeriğin ödüllendirilmesi
Google'ın sıralama sistemleri, D-U-Y-G (deneyim, uzmanlık, yetkinlik ve güvenilirlik) dediğimiz nitelikleri gösteren orijinal ve yüksek kaliteli içerikleri ödüllendirmeyi amaçlar. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgiyi
Arama Nasıl Çalışır? adlı sitemizde bulabilirsiniz.
İçeriğin oluşturulma şeklinden ziyade içerik kalitesine odaklanmamız, kullanıcılara yıllar boyunca güvenilir ve yüksek kaliteli sonuçlar sunmamızı sağlayan yararlı bir kılavuzdur.
Örneğin, yaklaşık 10 yıl önce toplu olarak üretilen, ancak kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriklerde artışla ilgili endişeler vardı. Buna karşılık hiç kimse, kullanıcılar tarafından üretilen tüm içerikleri yasaklamamızın makul olduğunu düşünmezdi. Bunun yerine, sistemlerimizi kaliteli içerikleri ödüllendirecek şekilde geliştirmek daha mantıklıydı ve
biz de bunu yaptık.
Başlangıçtan beri Google'ın merkezinde kaliteli içerikleri ödüllendirmek olmuştur. Hem
güvenilir bilgileri gösterecek şekilde tasarlanmış
sıralama sistemlerimiz hem de
faydalı içerik sistemimiz dahil olmak üzere bu çabamız günümüzde de devam etmektedir. Faydalı içerik sistemi, aramadaki sıralamaya yönelik değil, arama yapan kişilerin kullanıcı odaklı oluşturulmuş içeriği daha kolay bulmasını sağlamak için geçen yıl tanıtılmıştı.
https://developers.google.com/search...-content?hl=tr
yapay zeka ile içerik üretiminde bir sıkııntı yok google açısından.