Durum kötü lakin illa bir yerden bulunabilir acemi ise nicki ile kendini ele verebilir veya kendini tanitan dümenden sitesi varsa bulabilirseniz onun yayın hayatına da biz erişelim isterseniz. Yeterki acemi olsun. Eğer temiz calismis ise imkansız gibi bizler için ama daha profesyonel kişiler bu iş ile ilgilenenler için log kayitlarindan ve ip den tespit edilebilir. Lakin muhakkak bir açık biraksa da sanal sunucuyla işlev yapmış olabilir çünkü genellikle açık kaynaklı işletim sistemleri ile bu tarz prank dümenden hek olayları yapiyorlar. Sitede açık varsa zaten sitenin içine erişip isimlerini ekliyorlar die düşünüyorum yinede çok ilginç. Başka işi yokta sürekli emek heba etmesi tuaf veya bilmiyorum ki kesinlikle host değiştirin aksine minik bir son not ekliyim. Eğer host değiştirmez iseniz geçmişinizi şuan görüyor ve bütün sitelerinizi biliyordur. Cloudflare kullansanız da nafile. Yeni host yeni projelerinizde başarılar hocam.
Eski host hesabınıza kesinlikle yeni projelik sitelerinizi eklemeyin. Çok detaylı yazamıyorum herşey erişilebilir durumda.
Hocam eski tarihli yedeğim var elimde tüm cpaneli sıfırlayıp eski yedekleri kurmayı düşünüyorum şuan host değiştiremiyorum ama cpanel şifresi veritabanı şifresi tüm sitelerin şifresi müsvette tüm siteleri sildim. Yarın sistemi sıfırlayıp yazı yedekleri ile yeniden aktif edicem eğer önceden girip içeride beklemişse şuan yine aynı sıkıntıları yaşayabilirim güvenlik önlemi için ne yapabiliyorsam bakıcam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.