Reigins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani kullanırken 4o değilde direkt o1 mi kullan diyosun
Evet o1 şuan benim en yüksek verim aldığım model. Haftalık 50 mesaj gibi bir limit vardı o1-preview'de, birşeyler geliştirirken direkt doldurmuştum.

3 kişinin 15-20 günde geliştirdiği projeleri 2 günde tek başıma geliştirdim diyebilirim. Eski modellere nazaran %99.9 oranında hata yapmıyor ve hep en iyi yolu seçiyor. Muhtemelen bu model bizlerin yani geliştiricilerin şuana kadar kullandığımızda sorduğum sorularla eğitildi. Eskiden bir işin en doğru ve en basit yolunu gösteriyordu. Şimdi işin en doğru ve gerçekte olması gerektiği yolu kusursuz veriyor.

Projeyi a'dan z'ye planlıyor. Süreçleri zaman zarflarına dağıtıyor. Adım adım problemsiz ilerleniyor herşeyde.

Eskiden proje amaçtı. Çünkü yapmak zordu, maliyetliydi. İlk hedef tamamen projeydi. Artık proje tamamen araç haline geldi. Fikir para, marketing para. Çünkü şurda 1 yıldır prompt girme konusunda kendini geliştirmiş, yabancı kaynaklardan öğrenimlerde bulunmuş, orta halli bir geliştiricinin prensiplerini bilmediği projeler halinde geliştiremeyeceği proje yok bence.

Şuan aslında öyle güzel bir dönemdeyiz ki, tam geçiş dönemindeyiz. Şuan tamamen üzerine yoğunlaşıp birşeyler yapılacak zaman. İleride herşey dahada basitleştikçe hiçbir yazılım bilgisi olmayan insanlar sesli anlatarak mobil/web/masaüstü uygulamalarını 2 dakika içerisinde hazır paketlenmiş kullanıma hazır, dağıtıma hazır şekilde alacaklar. 10 kişinin 8'inin bu yapay zekanın gücünün farkında olmadığı yada deneyimlemediği bir dönemdeyiz. Geç kalınmış birşey yok.