Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, uzun süredir yazılım geliştirme tarafına uzak ve profesyonel iş hayatında da de ürün geliştirme tarafıyla ilgilenen biri olarak Bolt, Cursor kullanarak yaklaşık 5-6 günde bir teklif oluşturma ürünü yaptım. Bunu aslında makine sektöründe gün içinde farklı firmalara çeşitli teklifler gönderen ve bunu Excel üzerinde bir şablonda yürüten babam için hazırlamıştım. Ancak sizlerin de yorumlarını / fikirlerini alma amaçlı konu açmak istedim. Babam Excel üzerinde ilerlerken hem teklifleri yönetebilmesi zor oluyordu hem de teklif oluşturma süresi uzuyordu. Onun işini kolaylaştırmak amaçlı böyle bir ürünle başlamış oldum.
Henüz back-end tarafını oluşturmadım, şu an local storage ile ilerleniyor ancak Supabase ile de bağlayıp back-end tarafıyla da ilgileneceğim. Projeyi önce bolt.new'de hazırladım ardından Cursor'da daha detaylı şekilde ilerledim.
Buradaninceleyebilirsiniz. "Hızlı Başlangıç"ı seçerseniz örnek verilerle kolay bir şekilde göz atabilirsiniz. Yorumlarınız, fikirleriniz benim için çok değerli. Hedefim bir SaaS ürünü haline getirmek. Şuan temel şekilde ilerliyorum ancak auth. vs de eklenmiş olacak. Aklımda yine ekleyebileceğim çok özellik var. Onları da zamanla buradan paylaşırım birlikte ilerleriz.