yanlış,
en çok beraat ağır cezada verilir zira suçlama ne kadar büyükse, beraat ihtimali de o kadar büyüktür.
yazılı olmayan bir kuraldır (:
İşte Bilmiyoruz Bakalım İnşAllah Beraat Alırız.
olaya gercekci bakmak gerekirse cidden bu ülkede masum yere dolandırıldığı halde yatıp cıkan insan gördüm ,bankacılık işlemleri cok sıkıntı hesabından başka birine para yollanıp bu para kötü işlerde kullanılıyorsa kendini sabaha kadar anlat sana pek inanmazlar , bu durumun aynısı sevdiğim bi abi şuan hapiste hakim genellikle madem sana gelen para niye direk atmıyorlarda senin üzerinden atılıyor sorusu soruyor haklı olarak buda banka hesabını kiraliyor musun ? yada işin içinde sende varsın demek sonucunu cıkarıyor hakim bunu cıkarmaması lazım.
Allaha Şükür Öle Degil Zaten Hani Diğer Şahıslar Sölüyor Biz Yaptık Diye 2 Kişiler Lakin Ben Bilmiyorum Bana dedigi Oydu Keşke Mesajlar Dursa.
ceza vermek çok kolay keşke zararı karşılamasaydınız zararı karşıladığınızda yarı suçlu olarak geçiyorsunuz eğer suçlu değilse niye zararı ödeyesinki uzlaşma olmamış mahkeme açılmış edebilceğin kadar kanıtların varsa kanıtların ile itiraz et
Hocam Suclu Degilim Zaten Parayı Ben Onlardan Temin Edicem Zaten Dava Acarak Ve Suan Onlara Dava acıcam Bu Mahkemeden Sonra Egerki Ödemeseydim Sucum Daha Fazla Olur Suclu Ve Ödemiyor Daha cok ceza alırdım.
Konuşma geçmişi falan var mı?
Whatsapp görüşmesi gibi.
Kanıtin varsa endişelenme.
Konuşmaların Hepsi Diğer Telefonumdaydı Ve Telefonum Bozuk Keşke Acabilsem Ama Malesef Ne Konusmalar var nede Kanıt Umudum Suan Yok Hicbirşekilde Haklı Oldugum Halde Haksız Muamelesi Görmek İnsana Koyuyor.