DrawnHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tolga hocam, benim de başıma bu durum geldi yeni açtığım hesaplarda (yakaladığım bazı kullanıcı adlarını kaybettim bu sebeple). Şimdi korktum, telefonda birkaç tane aktif durumda hesabım var. Birisi de mavi tik aldığım şahsi hesabım.

1- Bu sorun sadece cep telefonuyla yeni hesap açarken mi oluyor? (Yaşadığınız duruma göre, cihazdaki diğer hesapları da riske atıyor.)

2- Peki cep telefonundan yeni hesap açma girişiminde hiç bulunmasak bunun önüne geçmiş oluyor muyuz?

3- Genelde eski tarihli hesaplar alıp onların kullanıcı adlarını değiştirip kullanmayı tercih ediyorum. Bunda sorun olmaz değil mi?

4- Tarayıcıda kullanmak mı daha güvenli acaba? (Ama tarayıcıda hikaye atamıyoruz sanırsam)

Korktum açıkçası. Bu arada Instafly lisansımı birazdan yenileyeceğim, arada sırada sizin mesajlarınızı takip ediyorum Instafly ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için. Bu konuyu görünce de yazıp sormak istedim size.
Merhaba,

Cep telefonu üzerinden açarsanız telefondan giriş yaptığınız tüm hesaplar kapanıyor. Açmak için uğraştırıyor. Tarayıcıdan hiç açtırmıyor zaten, anında kapanıyor. Ama iyi tarafı diğer hesaplar etkilenmiyor.

Eski tarihli hesap almak risk. Hesap çalındı diyerek geri alınma ihtimali çok çok yüksek. Hesabı açan kişiyi bildiğiniz, güvenilir kişilerden almak gerekir.

InstaFly içerisine ekledim, bir sonraki sürümde yayınlayacağım hesap açma modülünü. O zaman öyle bir risk olmayacak. InstaFly ile açtığım hesapları büyütüyorum şu anda ben de.