Sabah sorun yok akşam internet pert. Sabah telefonla aramaya çalıştım dakikalarca bekledikten sonra, bağlanamadık temsilciye. Arıza kaydı açmıştım sabah düzgünken, genel arıza var diyerek kaydı kapatmışlar. İletişime geçme konusunda 0 bir firma. Sıkıntın varken muhattap bulamıyorsun. 2mb internet hızı veriyorlar onu da telefon görmüyor zaten bağlantı kurulamıyor. Benim anladığım kadarıyla TTNet Alt yapısı olduğu için, TTNet önceliği kendi müşterilerine veriyor, bizim gibi comnet müşterilerinin internet hızını düşürüyor. Gündüz insanlar işteyken internet düzgünse bunun başka bir açıklaması yok arkadaşlar.
Bunu iptal etmemiz için ne gerekiyor 200 gün kalan gün olarak 2 farklı aboneliğimiz var bunları komple iptal etmek istiyorum. Millenicom sürekli zam yapıyor diye buraya geçmiştim ama bu kadar rezillik görmemiştim bu zamana kadar. Bundan sonra Comnet kullanmak veya önermek şöyle dursun, muhattap bulursak interneti iptal edebilecek miyiz onu öğrenemiyoruz paramızı alacabilecek miyiz?

Ek olarak, Destek kaydını komple kapatmak nedir? Allah aşkına insan bir soru sormak için bile iletişim kuramıyor. En azından sorunun ne zaman düzeleceği hakkında bir açıklama beklerken, kaydı kapatıyorlar. Bir de arıza varken kayıt açamıyorsun, derdini anlatamıyorsun. Yada sana bir İNSAN bile cevap vermiyor. Robotik otomatik mesajlar tamamen. YAZIK gerçekten.