sabah gidip alınacak zaten hocam 2 tane kadın çalışıyodu kötü bir şey olacağını sanmıyorum üstümüze 10 şirket açıp mal varlıklarımızı almazlar galiba kaldı ki senin benim ailemin tc numarası tüm panellerde var 14 yaşındaki çocuklar istediğini mezarlığa kayıt ettirebiliyor diye biliyorum
Hocam tüm mesele sorgu paneli mı sanıyorsunuz ki? 14 yaşındaki çocukların elindeki veriler 20 yılına ait veriler insanlar 3 kuruş kazanmak için hastahane de bebekleri ölümle burun buruna getiriyorlar sonuçta hastahane bayilerden daha güvenli olması da lazım değilmiydi belki tefecilrden senin kimliğin ile para alacaklar kimliğinin kopyası ile banka hesaplarını boşaltacaklar şirket de açabilir ler senin üzerine kayıtlı herşeyi göstererek kredi alırlar bunlar kötü senaryolar belki de arkadaşlar gerçekten dürüst insanlardır ne sen nede onlar zaman kaybetmiş olacaklar buda iyi senaryo ben herzaman kötü senaryoyu da düşünürüm hocam çünkü insan oğlu karşıdaki insanı kendisi gibi iyi veya art niyetli bilebiliyor