Merhabalar, herkese iyi günler dilerim.
Google işletmeniz varsa ve insanların sizleri tanımasını istiyorsanız sizlere yaptığım ve %90 verim aldığım taktiğimi paylaşmak istiyorum.
Yılların eskitemediği broşür taktiği. İlk olarak aşağıdaki gibi yaklaşık 9 cm x 6 cm boyutlarında broşür basıyoruz.
500 adeti yaklaşık olarak 500 ₺ civarında ( bidolubaskı ) kullanıyorum.
Bu tarzda yaklaşık 10 çeşit meme sahibim. Google işletmemi de karekod olarak ekledim okutan direkt olarak işletmeye gidiyor.
Arkalarına çift taraflı bant ile mini haribo jelibon ekliyorum.
Toptan alış fiyatım 1.5 ₺
1 ₺ kağıt + 1.5 ₺ jelibon + 0.25 kuruş bant
2,75 ₺ organik olarak yorum elde edebiliyorum.
İnterneti kullanabileceğini ve karekodu okutabileceğine inandığımız müşterilerin
Alışveriş poşetlerine bu tarz kağıtlar ekliyoruz. Kimileri gelip çok güldüğünü söylüyor ve yorum atmasa bile alışverişini bir gülümseme ile yapıyor.
Kimi yorum atıyor ve gerçekten özgün olduğumuza dair bir başka akran, arkadaşına söyleyip reklamımızı yapıyor.
Onca insan geldi ve sadece 1 kişi bizi yanlış anladı. O da bize " hayırdır benim karıma mı yürüyorsunuz " tarzında magandalık yaptı.
( insanımızdaki cahiliyet riskini göze alıp iyi değerlendirip ona göre broşür hazırlayabilirsiniz. )
Teşekkürler. Bu tarz konuları arada açabilirim ve sizlere taktiklerimi sunabilirim.
Esen kalın.