yaklaşık aynı günlerde Benimde yeni açtığım site var ve sanırım trafik oranları aşa yukarı aynı ama sizin ki gibi backlinki yok Benimkinin hiç Benimkinde de index sorunu yok paylaştığım anda google botları tarıyor ve index alıyor hemen.
Ben direk api ile ChatGpt 4 o ve Previw kullanıyorum duruma göre genelde 4-o kullanıyorum.
Hiç eklenti almadım lazım olabilecek şeyleri kendim yazmya çalıştım tema ve backend i kodladım Python Django
Hiç seo çalışması backlink yaptırmadım 0
Adsense ilk gönderdiğimde direk onaylandı 2-5 gün arası tam hatırlamıyorum ama ilk gönderimde direk onaylandı sorunsuz.
Adsense onaylansa bile biraz sıkıntı var mesela para geliyor diyelim 5 TL oldu 1 saat sonra tekrar 0,60' a düşüyor çıkıyor düşüyor çıkıyor düşüyor sürekli anırım site ve adsense yeni diye )
Şu an ki indexim = 1863
Şu ana kadar 15,99 TL kazanmış adsenseden
Sanırım yeni siteler 3 aşa 5 yukarı aynı şekilde gidiyor trafik ve index Ben trafik daha yüksek olur diye bekliyordum ama henüz hayal ettiğim gibi olmadı :{ gerçi henüz çokkk yeni daha 1 aylık bile değiller bilemedim gene de
Mümkünse sana bir şey danılabilir miyim ?
Reddit, twitter, Blusky gibi platformlarda paylaşıyorum. demişsin ya Mesela twiiter hesabı açtığımız da türk hesapları arasına düşüyoruz yada reddit yada pinterst amerikada falan görünmüyor o sorunu nasıl çözdün sırf o yüzden sosyal medyada paylaşşmıyorum botlarım hazır ama kullanmıyorum.