Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Popup denedim , trafiğimin %1 ini bile popup saymadı.
Ancak banner 'lardan trafik arttıktan sonra güzel dönüşümler elde ettim.
04 aralıkta bir kaç niche kelimede site ziyaretçi aldı gece-sabah arası güzel bir dönüş olmuş o arada ..

Adsterra 2 şekilde kazandırıyor,
Direct link veya banner kullanılacak.
Banner 'larda içerikle uyumlu olmuyor onu gözlemledim.

Adsterranın olayı bam başka .
Şöyle ki reklam veren sırf senin sitende reklam görünsün diye ortalama 1$ cpm veriyorsa 20$ 'a çıkarıyor.
Veya 50 $ a çıkarıyor.
Daha önce sadece benim sitelere benim hesabıma reklam çıkan reklam verenler vardı.
2 ay kadar cpm ortalaması düştü adsterra ile kavga ettim işin aslı cpm düşmemiş, benim reklam veren tatile çıkmış o yüzden.
Yüksek teklif veren başka kimse olmadığı içinde düşük teklif veren reklam verenlern reklamı döndü 2 ay ve gerçekten rezaletti.
Ancak çok yüksek dönüşümler elde ediyordum.
Gece 3'te sayaç sıfırlanıyor bende, gece 03:01 veya 03:02 'de bir anda 50 $ bazen 75 $ bazen 30 $ ile açılış yaptığına şahit oldum.
10 Gösterim kazanç 75$ gibi düşünün.
Yani o 10 kişiye ne gösterdi ne tıkladı ne çevirdide o parayı verdi anlam veremiyorum.
Dönüşümü neye göre hesaplıyorlar veya sayıyorlar bilsem zaten manipüle ederdim.
Fakat bugün ki TR tıklarımın çoğunu saydılar ( bannerlardaki )
Önceden adsense manipüle ederdim, buranında açığını yakalarım.

2 hafta önce trafik satın alıp trafik yönlendiriyordum, yakaladılar :d reklam verenlar kara listeye almış hesabı 1.tier ülkeleri bile para kazandırmamaya başladı kavga döğüş sonrası ondada geri çektiler yeni link oluşturdular bir daha trafik atmadım o linke.
Adamlar sadece bana özel 100 adet domain ayırıoyrdu aylık ve her ay düzenli 100 farklı domain çeviriyordum ( içerde dönen linklerde reklam yayınlarında )
İşin özeti 100 gösterim alırsın ama 5 kişi gider reklama tıklar örnek forex diyelim forex ile ilgili kayıt olur.
Reklam veren 1 kayıt başına 5$ belirlemiştir örneğin. 5x5 = 25 $ bırakır.
Veya, push bildirimi reklamları 1 push başına 0.50 $ veriyordur mesela izin verdiği anda 0.50$ cepte gibi.
Dönüşüm olmadıktan sonra istersen 100k trafiğin olsun.
Bir süre sonra hesabı kara listeye alıyorlar.
Ha normal de gösterimede para sayıyorlar fakat 1 hafta boyunca dönüşüm alamazlarsa adsterra hemen yazmaya başlıyor trafik kaliteniz düştü abritaj yapıyorsanız lütfen trafik göndermeyin diye..
Normalde hesapları kapatıyorlar bu durumlardada pek ses etmediler geçmişimden dolayı..
Sen spamın hard zamanları güzel trafik almışsın güzel de kazanmışsın adsterra ilgi alaka konusunda çok iyi ilgileniyorlar ediyorlar herşeyi yapıyorlar, trafikte dönüşüm olmayınca kıllanıyorlar.
Benim trafiğim 4 ay önce günlük 4k iken 2k$ getiriyordu çok güzel kampanyalar vardı şimdi trafik 10k oldu gelir neredeyse 2k$ her zaman güzel kampanyalar olmuyor reklamveren kapatınca büyük düşüşler oluyor.
Son 2 aydır adsterra'ya çalışıyorum ben trafik neredeyse 3 katı arttı gelir düştü farklı firmaları denemedim fırsat olmadı şimdi hitin bir kısmında kendim kampanyaları seçip koyacağım en iyi offer'ları bi deneyeceğim daha yüksek oranlar yakalayacağımı düşünüyorum bakalım