Merhabalar,
Elimde çok eski 2013 yıllarına ait Adsense vardı, İngilizce site açıp boş zamanım çok Özgünleştirip girerim haberleri dedim ve 15 gündür yoğun olarak haber içeriği giriyorum.
ChatGPT Full versiyonunu satın aldım.
DeepL premium aldım.
Wordpress alt yapılı sistem. Bir çok ücretli eklenti aldım.
Bu forumda 2 adet seo paketi satın aldım.
Adsense henüz beklemede 12 gün oldu. İlk gün başvuru yapmıştım.
News kayıtlı bir sitem varmış publish hesabında ona değişiklik verdim bu linke geçirdim. Lokasyon ABD yaptım.
İlk günden zaten google haberlere girdiğim yazılar düşüyordu nasıl olduysa bilmiyorum otomatik olarak aldı. Keşke Yeni siteye geçirmeseydim diye kızıyorum kendime çünkü çoğu indexlerim silindi, Silinmeye devam ediyor google haberler'de. Belki de yeni güncelleme yaptığım için oturmasını bekliyordur.
İndexler 2-3 gün bazen 5 günü buluyor indexlenmesi, Ama ben yinede Reddit, twitter, Blusky gibi platformlarda paylaşıyorum.
Bugün ise
PREMIUM press release distribution 450+ sites including digital journal, fox affliates, htv10 & google news . Bu paketi satın aldım. Yani Basın haberleri yayınlayarak ordan da hem PR kazanıp hemde Backlink almak adına. En azından çok hızlı ilerlediğimiz için News kayıtlı sitelerden de desteklemiş olurum mantığıyla ilerledim.
Google webmaster görüntüsü
Rankmatch Pro İstatistik görüntüsü
Günlük Hit istatistik Görüntüsü
Hitlerin Çoğunluğu ABD Bölgesinden geliyor.
NOT: Daha önce haber sitelerinden makaleyi alıp, Chatgpt ve Geminiye Özgünleştirdiğimi sanıp giriyordum Fakat doğru bir hamle değilmiş, Tüm Al Detectorler %100 Yapay zeka olduğunu anlıyorsa google'de anlıyordur diyip Durdurdum bu olayı.
Kendim Türkçe yazıp, İngilizceye çevirip giriyorum artık.
15 Günlük Post Sayısı
Backlink Olarak Çok hızlı gitmiş olabilirim bende farkındayım, Umarım Spam olarak algılayıp banlanmayız, Şuan için spam skoru %1
DA 5 Pa 28 Olarak görünüyor.
Toplam backlink sayısı: 3800
Sizin görüşleriniz nedir ? Daha farklı ne yapılabilir ne denenebilir ?