Merhabala, Kripto borsasında istediğiniz coine analiz yapma hizmeti vermekteyim. Yapılacak olan analizler ortalama 1-3 saat sürede teslim edilebilmektedir. Coinleri tamamen kendim, analiz yöntemlerimle ve indikatörlerimle analiz etmekteyim. Hiçbir analiz sonucunda kesinlikle alım ya da satım ile ilgili fikir alışverişi yapılmayacaktır ve analizlerim yatırım tavsiyesi değildir. Her analiz kesinlikle %100 çalışır diye bir garanti yoktur olsaydı zaten bütün analizciler milyoner olmuştu. Analiz hizmeti almadan önce hangi alanda işlem açaçığınızı belirtmeniz gerekir ona göre analiz yapılır (Spot ya da Futures) Analizlerimi minimum 4 saatlik mum periyotlarında, maximum 1 haftalık mum periyotlarında yaparım. Analizler herhangi bir farklı sosyal medya platformunda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Analiz yapılmayacak coinlerin özellikleri :
1) Piyasa yeni giriş yapmış coinler
2) Geçmişe ait yeterli grafik bilgisi vermeyen coinler
3) Scam coinler
4) Doge coin tarzında grafik işlemeyen coinler ' e analiz yapılmayacaktır
Süreç Nasıl İşler :
1) Whatsapp'tan iletişime geçersiniz.
2) İstediğiniz coini bana söylersiniz kriterlerime uygun ise analiz yapabilirim/yapamam tarzında bilgi veririm.
3) Analiz yapılabilecek bir coin ise hangi alanda analiz istediğinizi sorarım (Spot/Futures)
4) Spot alanında işlem için soruyorsanız ne kadar sürelik bir analiz istediğiniz sorarım (1 Ay, 3 Ay, 1 Sene vb.)
5) Bütün sorularımın cevabını aldıktan sonra yoğunluğum varsa bunu belirtirim
6) Uygun görürseniz ödeme talep edip belirttiğiniz coine analiz yaparım
1 Analiz Ücreti : 750 TL --------------------------------------------------------------------
Tıkla Whatsapp'tan Mesaj Gönder