Ödeme sonrasında müsaitliğe göre otomatik atama yapılıyor. Ben 1 yıldan fazladır ulusal vize için gün bekliyorum

Schengen için aynı durum söz konusu olacağını sanmam. Ülke fark etmiyor ise Hollanda'yı tavsiye ederim. Yalnızca İstanbul yerine yakın illeri de inceleyin bence. Ben bu sabah bahtım Hollanda için müsaitlik İzmir'de söz konusu. Özellikle son 3 gündür tüm günüm vize tarihlerine bakmakla geçiyor, çoğu ülkeyi ezberledim artık tarih konusunda. Telegram için vize botları var ücretsiz, onları da kullanabilirsiniz.
Hollanda'dan asıl başvurmak istiyorum aslında zaten. Oradan Almanya'ya geçeceğim. Ancak yok ne yazık ki
Önceden ücretsizdi herkes randevu aldı gitmedi gereksiz yoğunluk oluştu o yüzden kordinasyon bedelini tahsil ediyorlar 3 ay bekleme süresi var. Özelden numaranızı iletin yardımcı olayım takılan soruları.
Ocak'ta fuar var gitmem gereken. Ne yazık ki gidemeyeceğim bu gidişle belliki.
yer var yok onu bilemiyorsunuz. siz ücreti yatırıp randevu talep ediyorsunuz. onlar başvuranları sıraya sokup randevu tarihi veriyorlar. schengen ise, arkadaşım 7-8 ay bekledi. 81a'dan başvuran akrabama ise 2 günde tarih verildi
Çok uzun tarih. Çok enteresan