Valleti uzun zamandır kullanmıyordum fakat 1 ay önce iletişime geçtiler size özel oran verelim tekrar çalışalım gibisinden görüştüler tamam dedim aktifleştirdiler sanal posu. Fakat geçen hafta itibari ile yine bir güncelleme yaptılar gece vakitlerinde o sıra bir geliştirici ile siteme entegre etmeye çalışıyordum özel bir sayfa yaptırıyordum fakat gündüz ödeme alma sayfasında sanal posunuz kapalı gibi bir ibare geldi ve ticket açtığımda artık kişisel hesaplara izin vermiyoruz yeni mevzuata göre diye cevap verdiler ve günlerdir bu konu hakkında bir şikayet görmedim acaba böyle bir durum mevcutmu yValleti uzun süredir kullanmıyordum, ancak 1 ay önce benimle iletişime geçerek özel oranlar sunmak istediklerini belirttiler. Bu teklifi kabul ettim ve sanal posu tekrar aktif hale getirdiler. Ancak, geçen hafta gece saatlerinde bir güncelleme yaptılar. O sırada bir geliştirici ile siteme entegre etmeye çalışıyordum ve özel bir sayfa tasarlatıyordum. Ertesi gün, ödeme alma sayfasında "sanal posunuz kapalı" şeklinde bir uyarı aldım. Destek talebi açtığımda, yeni mevzuata göre kişisel hesaplara izin verilmediğini söylediler. Günlerdir bu konuda başka bir şikayet görmedim ve bu durumun genel mi yoksa sadece bana özel mi olduğunu merak ediyorum.oksa bana özelmi diye kafamda merak sorusu uyandı. Konu hakkında bilgisi olan varmı net olarak acaba?