Şuan iş yerindeyim akşam evde hanımla yemek yiyecem diye yemek yemiyorum. Açlıktan sündüm. Birazda canım sıkıldı böyle bir şey yapayım dedim.

Forum sıralamasına göre gideceğim. Fakat hepsi değil sadece önemli gördüklerim. Belki burada etiketleyeceğim kişilerden daha iyi kişiler vardır ilgili sektörde. Buradaki amaç yıllardır forumdayız aç çok kim ne yapıyor görüyoruz. Rehber işinize yarar inş. Yine de tavsiyem kişilere ulaşmadan önce profilini incelemeniz.

Google Adsense: Adsense konusunda herhangi bir hizmet konusunu görmesemde, ulaşıldığında illaki hizmet verdiğini düşündüğüm @ByHickimse; bu konuda iyidir. Reklam yerleşimi, niche site, adsense lokasyon vs.

Yazılım Kodlama: Burada @merner; ile çalışabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla çok bütçeli olmayan işlerde önce işi yapar sonra ödeme alır. Ayrıca özel projeleriniz varsa @Metbi; ile de iletişime geçebilirsiniz. Çok iyi firmadır.

Script Satış: Bu kategoriyi çok sık takip ediyorum ama etiketleyeceğim kimse yok. Sonuçta scripti görüp alıyoruz kalitesini az çok bakarak anlarsınız.

Front-End Mimarları: Burası hakkında çok yorum yapılır da ben yine de beğendiklerimi yazayım; @TPKmedya; @BerkPW; @vlknvlkn; @Yusu;

Seo: Bu kategoride ihtiyaca göre değişiyor tabiki. Backlink istiyorsanız @Erhan; , @Sadraf; ve @Backlinkim; Not: Bir tane işi çok iyi bilen deli bir arkadaş vardı hangi site olursa olsun 1. sıraya getiren. Onun niki bulamadım. Ufak bir araştırın çıkar karşınıza.

Makale: Siteleriniz için içerik lazımsa 10 bulunmaz nimet ama kopyaya dikkat. Önerilerim: @globaltr; @icerik.net; bir de zamanda çalıştığım bir moderator vardı içerik yazan ama bulamadım. Hatırlarsam eklerim.

Sosyal medya kısmını atlıyorum orda tüm forum pro :d

Grafik Tasarımcılar: Tasarım konusundaki tüm kategorilere göre kişileri belirteceğim. HTML5 veya gif banner istiyorsanız @CougaR; bu konuda gerçekten iyidir. Uygun yollu kaliteli işler istiyorsanız logo, konu tasarım, post story vs @MrtbtL; @SamiYıldız; Hızlı ve uygun yollu bir konu tasarım istiyorsanız @kaanilbey;

Bu konuda bütçenizde sıkıntı yok ve premium grafik işleri istiyorsanız @grafiking; Kardeş ben hem web sitemin arayüzünü yapsın hem bu saydıklarını yapsın bu işin sana göre en iyisi kim diyorsanız da @Metehan; derim. Tabi kendiniz araştırın bu liste sadece bana göre bir liste..

Hosting (genel): Bu konuda forumda hizmet vermeyen firmaları tanıtmak yasaklanmış o yüzden yazamadığım yabancı firmalar var. Forum içinde yazacak olursak, @HayalHost; @AySiMa; Ayrıca @RakipsizHizmet; den wp için özel sunucu kurulumu vs gibi çeşitli hizmetler alabilirsiniz. Virüs mirüste temizliyor. Sunucu yönetiyorsanız işin içinden çıkamadığınız noktalar vs varsa @GiRGiN; @yalinyalniz; işlerinizi çözer.

Wordpress: Özel eklenti yaptıracaksanız @vakfikebirli; Ben wp işini bilmiyorum benim adıma her işi yapsın sitemi kursun eklentileri vs ayarlasın vs diyorsanız @RakipsizHizmet; forumda sıkça rastladığınız kanews ve geoit temaları ile nam salan @uckan; da özel tema geliştirme vs baya iyi.

Xenforo: @Lim10Ata; @Netkreatif; @Blesyum; bu arkadaşlardan hem geliştirme hem kurulum hem hosting gibi xenforo konularında destek alabilirsiniz.

Genel olarak böyle.. Sizin de varsa şu işte şu arkadaş çok iyi dediğiniz alt kısma yazın. Dediğim gibi bunlar bildiğim veya gördüğüm kişiler. Bazılarıyla çalıştım bazılarıyla çalışmadım. Belirttiğim kategorilerde daha iyi olduğunu düşünen varsa kusura bakmasın.