Öncelikle herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim.
Reklamlar.net projem hakkında:
Reklamlar.net, reklam pazaryeri oluşumudur. Yani reklam verenler ile içerik üretenlerin buluştuğu bir mecra.
4 yıl önce, reklam piyasasında bir pazar yeri olsa, o zaman ihtiyacım olan reklam alanlarına daha çabuk ulaşırım, filtreleme yaparak daha çabuk aradığım kitlelere ulaşırım diyerek bu projeyi hayal etmiştim.
Şimdiye kadar kime anlatsam mantıklı buldu ve 3 yıllık çoğunlukla kendi kendime, ufak ufak üzerine koyarak bu aşamaya geldi. Son 3 aydır, r10 bildirim reklamları, öne çıkarma, Google arama reklamları, YouTube, Instagram ve Facebook gibi sosyal mecralarda reklamlar verdim. Bir kaç küçük çaplı fenomenle de çalışmalarımız oldu. Farklı tanıtım dilleri kullandım.
Son olarak geldiğim noktada, beklediğim karşılığı bulamadım. Bu kadar reklam harcamasına karşın yok denecek kadar az dönüş oldu..
Reklam piyasasına yabancı değilim, bir sosyal mecrada yoğun olarak halen reklam hizmeti çalışmalarım devam ediyor ancak reklamlar.net'te şimdilik başarılı olamadım. Biliyorum ve eminim ki milyonluk reklam bütçem olsa, daha kaliteli bir tema yaptırma bütçesine sahip olsam, 4-5 kişilik bir ekip ile daha aktif içerikler üretilse ve üzerine düşülse proje çok farklı yere gelecek ama maddi olarak benim projeyi devam ettirme durumum kalmadı gibi.
Bu noktada buradan tavsiye almaya ihtiyacım olduğu için bu konuyu açıyorum. Sizce devam etmeli miyim? Etmeliysem nasıl etmeliyim? Samimi olarak her türlü düşüncelerinizi duymak istiyorum kısacası
Yorumlarınız sadece bana değil , benim gibi umduğunu bulamayanlara da ışık olabilir. O yüzden lütfen düşüncelerinizi yazmaktan çekinmeyin.