2022'de Script satıyordum ve Kaza Yaptım o yüzden satışlara devam edemedim sitede ödeme bilgileri mevcuttu bir kişi tarafından para gönderiliyor ve karşılığı alınamıyor Miktar: 600₺ , verilen ifade: "Hesabımdan Bilgim Dışında Bu Hesaba Para Aktarılmış" tabi Ödemeden bi kaç gün sonra sitem kapanmış bende savunmamı yaparak IP Adreslerinin Araştırılmasını istedim ve Araştırıldı Çıkan Sonuç: Beyfendinin Eşi Tarafından Yapıldığı yazıyor ben adama o zamanın kur miktarına göre Hesaplama yapıp Zararını karşıladım ama adam "Kayseriliymiş" şikayetini geri çekmedi
Suçlanma Durumum: Bilişim Sistemlerini Kullanmak suretiyle Hırsızlık
ama ben adamı tanımıyorum bile nasıl böyle bir şey yapayım bir şahsın banka hesabına girmek bu kadar kolay mı imkansız ki? En azından ben yapmam yapılıyorsada bilmiyorum
IP Adreslerinde Adamın Eşi Çıkıyor Ben Çıkmıyorum.
Sorum Şu:
Şikayeti Geri Çekmiyolar Uzadıkça Uzuyor ben 600₺ için Hapise girer miyim acaba?
Lütfen Rica Ediyorum Beni Linçlemeyin Yapmasaydın vs nerden bilebilirim o kadar para girişi oluyor hesabıma belki gözümden kaçmıştır olabilir.
Bunu en güzel hukukcular yorumlar ama, Çok saçma bir şey ip kontrol edildiyse siz çıkmıyorsanız zaten bu dava düşer ek olarak zaten mevcut kur üzerinden iade sağlıyorsunuz insiyatif alınarak yani temiz kağıdı gönderilir diye düşünüyorum...