Merhabalar sıfırdan basit bir lisans sitemi yazmayı düşünüyorum, detayları aşağıdaki şekilde:
1) Kullanacağım diller: html5 + bootstrap + mysql + php
2) Admin paneli hazır responsive şık bir tema kullanacağım
3) PHP Formatında Otomatik Olarak Lisans Kontrol Kodu Üretecek (Lisans Fonksiyonunu IONCUBE ile şifreletmek kullanıcının sorumluluğunda serbest piyasada 1 dosya (50 - 100) arası şifreleniyor.)
4) Lisanslanacak web sitesi eklenebilecek, lisans bitiş süresi, deneme lisans süresi belirlenebilecek.
5) Domain ihbar sistemi olacak birisi izinsiz kullanırsa admin panelinize düşecek
6) Domain banama özelliği olacak istediğiniz kullanıcıya Domain Ban atabileceksiniz.
7) Domain lisans bitiş süresini panelden arttırabilecek yada azaltabileceksiniz.

Maddelerde görüldüğü gibi işlevsel basit ve temiz bir lisans sistemi yazmayı düşünüyorum. Projeyi ortalama 1 hafta içerisinde kesin bitireceğim daha erkende olabilir.
4 adet sponsor'un ufak bir takviyesi yeterli olacaktır karşılığında. Bu 4 sponsor benimle birlikte bu temaya satış konusu açabilecek açık kaynak kodlara sahip olacak ayrıca satış haklarının tamamını veriyorum yani kendileri yazmış gibi r10 içi veya r10 dışı piyasaya istediği rakamlardan sürebilecekler.

(Not: sponsorlar bu lisans sistemine ekstra istediği bir özellik varsa proje geliştirilme sürecinde olmak kaidesiyle yani bu 7 günlük süreçte özellik ekletebilecekler. Sponsorlar aynı wp grubuna alınacak ve ilerlemeler gün gün aktarılacak.

Bütün detayları açık bir şekilde belirttim. Kontenjan 4 kişidir wp üzerinden iletişime geçerek cuzzi miktar tekliflerini iletebilirler. Wp: +90 542 572 26 46
Teşekkürler iyi forumlar dilerim...