garanti nedir mesela hocam?
Saglayamadınız, ve de iade de etmediniz, sonra forumdan banlandınız diyelim, ne yapacağız 3 kurus icin onbinlerce tl avukat masrafı edip 2 sene dava sonucumu bekleyeceğiz?
bu isi garantisin iş sonu ödeme kabulüdür. Aklıma başka birşey gelmiyor dizin gibi 2 aylık bir üye için, mesela başka ne gibi garanti verebilirsiniz? Samimiyetle sormaktayım.
ben 12 yıllık üyeyim, kurumsal plus ücretleri belli, forumdaki ticaret hacmim belli, suana kadar toplasaniz milyonlarca tl ticaretim var, ben profilimi riske atamam kaybedecek çok şeyim var forumda eğer ödemenizi yapmazsam. Kısacası benim ode6me yapmama lüksüm yok, 1 hafta ban yesem kat ve kat fazla zararım olur; sizin 3k odemeden kaçayım derken onbinlerce tl zarara uğrarım..
Sizin garanti nedir? Hizmet sasağlamadınız mesela, diyelim ki 20 kikişiden sipariş alıp ortadan kayboldunuz, ülkedeki hukuk sistemi de ortada, nasıl güvenelim size? 2 aylık üyesiniz, bu konuda tek refiniz yok. Garanti güvenceniz nedir?
Hocam merhaba, güven konusundaki sorgunuzu anlayabiliyorum. Ben sizi dükkanıma çay içmeye bile beklerim hocam ben servislerimin arkasındayım websitem üzerinde 500k ya yakın izlenme saati siparişi var ben bu sektörü 4-5 yıldır yapıyorum. r10 hesabımı daha yeni açtım profil ve ticaret sayısı o yüzden az. Şuanda r10dan satın alan arkadaşların servislerini gönderiyorum hocam hepsi tamamlandıktan sonra Ticaret puanı atılacaktır. %50-%50 şeklinde yapabiliriz oda profilinizden kaynaklı yoksa yapmıyoruz hocam. Dilerseniz whatsapptanda daha detaylı konuşabiliriz.
Sağlayamama konusundada garantim var hocam sağlanmama gibi bir ihtimali yok ben siparişi girdiğim an 1-2 saat içinde Youtube Canlı Sayfa takibi ekranından izlenmeleri görebiliyorsunuz.