Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce 2020 model 1.3 Joy paket otomatik 39.000 KM de servis bakımlı Megane 4 aldım. Kızım doğacağı için aldım kapının önünde bulunsun diye. Sonrasında şirket arabası verildiği için anca haftasonları kullanıyorum ve genel itibariye bir sorun yok ve aldığımdan beri 1000 km yapamadım bile işten güçten.
Aracımı görenlerin çoğu EDC şanzıman başına bela kavraması biterse yandın bittin, bu araçta devirdaim sorunu var 60-70k larda dağılıyor vs gibi şeylerle kafamı şişirdi durdular.
Durduk yere kafamı karıştırdılar normalde çok takmam araştırıp deneyip ekspertize götürüp en ince ayrıntısına bakıp aldım.
Aramızda uzun km veya süre kullanan varsa özellikle EDC şanzıman ve genel durumu için yorum yapabilecek var mıdır bu araçlar için.