Kivima adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkürler hocam.

@Gelistirici; özelden iletişime geçiyorum.
Dönüş sağlandı.
GreyWind adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Gelistirici; , @doguizm; çok iyi şekilde cevap vermiş. Faydalanmanı öneririm.
Doğrudur arkadaşınıza herhangi bir sözüm yok oda elinden geleni yapmıştır belkş dopru belkş de yanlış bu ayrı bir konu. Ama yapay zeka ile bu iki güzel arkadaşın dediği gibi kopyala yapıştır yapmanız konuya tam hakim olmamanız durumunda size yarardan çok zarar verecektir. Size sadece akşam 18:30 sonrası yardımcı olabilirim. Şuan mesaideyim.
doguizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, öncelikle sitenizin iç optimizasyonunu yapabileceğinizin en iyi düzeyine getirmelisiniz. Backlink vb işlemleri bir nevi reklam veya pazarcıların bağırması gibi düşünebilirsiniz basit tabirle. Siteniz de tezgahınız, tezgahınız ne kadar düzenli, kolay erişilebilir ve ürünleriniz kaliteli olursa o kadar müşteri yani hit elde edebilirsiniz. Pazarcı bağırmadan (backlink) önce tezgahın en iyi durumda olduğundan emin olmalısınız. Makale konusunda ise yapay zekaya emanet etmek biraz riskli, çünkü Google artık ciddi tespitler ve yaptırımlar uygulayabiliyor yapay zeka içeriklerde. Yapay zekadan faydalanıp içeriği düzenleyip, doğru ve nitelikli bilgiler içerdiğinden emin olduktan sonra kendi kullanıcı hedef kitlenize uygun şekilde sayfa optimizasyonu yapmanızı öneririm. Aksi durumlarda yazıyı al kopyala yapıştır yaptığınızda faydadan ziyade zararla sonuçlanan birçok durumla karşılaştım ve karşılaşmaya devam ediyorum. Mümkünse kendiniz yazın, değilse hedef kelimelerde sıralama almış içerikleri inceleyip derleyip yapay zekadan destek alın. Yapay zeka bir sohbet asistanı olarak tasarlandığı için sizin talep ettiğiniz içeriği yoksa bile "bilmiyorum bu konuyu" demiyor. BiliyorMUŞ gibi yapıp yazıya döküyor ve özellikle spesifik konulu içeriklerde ciddi yanılgı içeren makaleler ortaya çıkarıyor. Bu sorunların neticesi de siz yapay zeka kullandınız o yüzden cezalandırıldınız! gibi bir sonuçla karşılaşmıyorsunuz. Bunun yerine index problemleri yaşıyorsunuz, sıralamalarda anlamsız dalgalanmalar yaşıyorsunuz gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
İndex sorunları ve backlink konusunda SEO anlamında @Gelistirici; hocam teknik bilgi anlamında yetkindir diyebilirim bu konuda onun da danışmanlığına başvurabilirsiniz.
Umuyorum siteniz beklentilerinizin üzerinde başarıları yakalar, saygılarımla...