Benim verebileceğim en iyi tavisye senin baştan yapman şimdi bunu biri alıp didik didik inceleyip şura şöyle olsa daha iyi olur demez uğraşmaz
Dostum zaten en baştan yaptım, tekrar neden herşeyi silip en baştan yapmaya çalışayım? söylediğiniz şey çok mantıksız. Ufak tefek sorunlar var sadece, bilen birinin kontrol edip sorunların şundan şundan kaynaklanıyor diye öğretmesini istiyorum hepsi bu.
önce web, sonra mobili tasarla.
Dostum web de ya da mobil de genel anlamda bir sorun yok, ufak tefek css sorunları var eminim ki gözden kaçırıyorum ya da yanlış bir şey yapıyorum, amacım bunu öğrenmek.
Hocam ne güzel bootstrap kullanmışsınız.
Temanızı daha oturaklı ve responsive olması için temel bootstrap html örneklerini inceleyebilir ve kısa sürede tekrardan full responsive özellikte kurabilirsiniz.
bootstrap örnekleri indir
ayrıca dökümantasyon sayfasını kullanarak adım adım önce layout kısmını tamamlayın. İçerisinde bulunan grid system ile iç kısmı yapıp daha sağlıklı bir sonuca ulaşabilirsiniz.
bootstrap layout ve tüm doc
tablo sorununun için gene bootstrap classlarından olan table-striped clasını verdiğiniz zaman sorunuzu çözer. Mutlaka dökümantasyondan adım adım gidin, çok hızlı bir şekilde ana düzeni kurarsınız.
Teşekkürler dostum, tema zaten bootstrap ve responsive olarak sıfırdan tasarlandı, verdiğiniz kaynakları zaten biliyorum da herşeyi sil baştan yapmak istemiyorum, zira vakit buldukça uğraşıyordum herşeyi en baştan yapmak zor geliyor. Eminim bir kaç css uyuşmazlığı ya da eksikliği vardır gözümden kaçan kafam da kazan gibi çözemediğim için konu açtım anlıyorsanız bi zahmet bakıverin, anlamıyorsanız artık anlayan biri gelene kadar beklerim ki bu süreçte ben kendim yine uğraşırım müsait bir zamanda. Teşekkürler.
Edit: logo ile ilgili sorunu düzelttim, söylediğim gibi css de ufak bir karışıklık yüzünden olmuyormuş
Konu içeriğini 24 saat içinde düzenleyemediğim için mesajıma ekliyorum; daha anlaşılır ve kısa olması için düzenledim.
Merhaba arkadaşlar, kişisel bir sözlük tasarlıyorum da bir yerde takıldım ve yardıma ihtiyacım var. Bu konuda yardım edebilecekler varsa şimdiden teşekkür ederim.
1:
Logo ile ilgili sorunu düzelttim.
2: Tablo başlıkları koyu renk ve onlarda bir sorun yok, ancak tablodaki verilerin her bir satırı farklı renk olsun istiyorum. Örneğin: bir satır açık renk, bir satır koyu renk.
3: Herhangi bir menüye (örneğin: Alfabe) tıkladığımda, sağ tarafta görünen içeriğin bir kısmı arama kutusunun altında kalıyor. Tıklandığın sayfa aşağı doğru kayıyor bu yüzden oluyor, bu kayma neden kaynaklı, nasıl düzeltebilirim öğrenmek istiyorum?
4: Son olarak CSS kodlarımın kabaca kontrol edilmesini ve yanlış yada böylesi daha iyi olur dediğiniz yerler varsa nedeniyle birlikte söylemenizi rica ediyorum. Teşekkürler.
HTML şablon kaynağını, sayfa açıldığında sağ tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.