Merhaba,
Bu durumu hiç anlamlandıramıyorum. Neredeyse 30 yaşındayım ve bu yaşıma kadar yakın çevremdekiler insanlar dahil sen neden böyle böyle yapmıyorsun/yapmıyorsun demedim.
Herkesin kendi yolunu çizdiğini ve bu yolun sonunda iyi veya kötü sonuçlarına katlandığı düşüncesindeyim.
Ancak yakın zamanda biraz insan içerisine karışmamla beraber insanların hiç değişmediğinin farkına vardım.
10 senedir görmediğim insan bile akıl veriyor, en yakın akrabamda akıl veriyor, akrabam olmayan yoldan geçen adamda akıl veriyor.
Tamam haklısınız, bir işe girememiş olabilirim, gelirim, evim, arabam olmayabilir veya evli olmayabilirim ancak şuan ki hayatımdan memnunum.
Neden insanların birbirinin hayatına bu kadar müdahale ettiğini anlamıyorum. Neden evlenmiyorsun? Neden bir işe girmedin? Neden neden neden... Şeklinde sorular uzayıp gidiyor.
Bu durum gerçekten çok can sıkıcı, sizlerde bu tür baskı ve müdahalere mağruz kalıyormusunuz? Neden böyle davranıyorlar?
Biraz dertleşmek, biraz sohbet etmek için açtım konuyu, herkese iyi forumlar dilerim.