Merhabalar, arkadaşlar geçen yıl 2023 de r10 da bir arkadastan bilgisayar almıştım, ve arkadaş bilgisayarı göndermişti ve eksik olan parçasini göndermişti ve kendisine defalarca yazmama rağmen cevap verilmedi ve hastanede hasta olduğu bahanesiyle, yazdı bana ve ben günlerce kendisine yazdım bana cevap vermedi bir gün başka bir arkadaşın telefonunda kendisine ticaret amaçlı bişey sor dediğim zaman ona cevap veriyordu bana asla cevap vermiyordu, ve ben uzun zaman kendisine o kadar yazdım yalvardım bilgisayarın parçasını gönder diye ve göndermedi ve en sonunda kendisine beddua edip telefondan engellemiştim artık kendisini ve şimdi bana yazıp duruyor siz beni engellemistiniz ama bey efendi engelleme sebebini bilmiyor sanki yalandan bahane siz beni engellediniz diyor halbuki uzun süre yazdım cevap vermedi ve bende gereken bedduayi edip engelledin WhatsAppdan, ve bir senedir bu arkadaş mağdurdur r10 tarafından engellenmiş kalkıp şimdi bana yazıyor lütfen yardımcı olun benim engellimi kaldirsinlar yada ürünümu geri gönder diyor
Siz değerli r10 üyelerine soruyorum sizce sikayetimden vazgeçeyimmi düşünceleriniz nelerdir?