Merhabalar ben Berkay, 28 yaşındayım.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümünü 2015 senesinde kazandım. Anksiyete bozukluğu yaşayıp dışarı çıkma konusunda sıkıntılar yaşadığımdan dolayı bölümüme devam edemedim ve bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden remote bir iş arayışındayım. Lise yıllarımdan beri bütün güncel teknolojileri araştırıyorum ve sistemlerin nasıl çalıştığıyla alakalı hem ilgiliyim hem de belli bir bilgi sahibiyim. 6 senedir ek gelir olması amacıyla sosyal medya danışmanlığı yapıyorum. Sosyal medya tarafında işleri büyütme şansım olmasına rağmen işlerimi büyütmedim, büyütmüyorum. Çünkü yazılım alanında ilerlemekte kararlıyım. İş vermeyi düşünebilecek kişilerde bu kararlılığım kişiliğimle alakalı bir fikir uyandırabileceği için ayrıca belirtmek istedim. Geçtiğimiz yaz aylarında 6 aylık .NET ve Angular ile FullStack Development bootcampini başarıyla bitirdim ve sertifikamı aldım. Diğer bazı alanlarla alakalı da kişisel meraklarımdan dolayı aşinalığım var (Flutter, blockchain, yapay zeka python gibi). Özellikle diploma eksikliğinden dolayı iş görüşmelerinde sorun yaşıyorum. Özet geçtiğim bazı aksilikler olmasaydı bir çok bootcamp arkadaşım gibi şimdiye kadar çoktan bir iş bulmuş olabilirdim diye düşünüyorum. Anlattığım durumların işimi etkilemesi söz konusu değil. Remote şekilde Junior bir pozisyon için yazılımcı arayan iş verenlere son olarak şunu söylemek isterim. Bir junior özelinde teknik bilgi ve kapasiteme güveniyorum. Becerilerim ve öğrenme hızımla ekip arkadaşlarımı şaşırtabileceğimi düşünüyorum. Benimle ilgili merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz her şeyi çekinmeden sorabilirsiniz. Aşağıya iletişim bilgilerimi bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/berkay-atalay-bb8687192/
Email : atalay.berkay.all@gmail.com
Whatsapp : 0538 911 92 26