Hocam premium üyelik alıp AKTİF ettikten sonra, profil fotosu, banner, kullanıcı adı veya isim değiştirirseniz bu süreç sürekli uzar yeniden incelemeye girersiniz. Hiçbir değişiklik yapmayın gelir.