Hemen anlatayım hocam. Comnette ki iş bilmeyen egolu insan dolu. İnternet ile problem yaşıyorum comnet de türk telekom altyapısını kullanıyor komşumun operatörü türk telekom sorun yok başka komşum Turkcell sorun yok. aynı altyapı aynı santral kutusu ama internet hızında yavaşlama yapıyorlar. kesintiler ise cabası günde 1-2 kere. Lakin bu altyapı ile değil bunların kendi sistemleri ile ilgili. onlarca şikayet vs çözüm yok. Sonra turktelekom teknik ekibi geldi. Açıkladı altyapı sorunsuz ama haklısınız değerlerinizi düşük veriyorlar db değerleri gibiydi sanırım. Biz comnete rapor edicez düzelir dediler. Ama ekip evden gittikten sonra ne göreyim comnet bana 300 tl para çıkartmış teknik servis parası. Durumu izah ettim ama güya onlarda sorun yokmuş sorun benim piskolojimdeymiş. ödeyeceksiniz diye emri vaki cevaplar. Neyse ödemedim bende onlarda 8-9 aylık parası ödenmiş internetimi kestiler direk. ödememi iade de etmediler verilen cevap git mahkemeye alabilirsen al. Btk ciğer tüketici hakem heyetine başvurdum, btk ve cimerden haklı bulundum.hakem heyeti de mağlup süre alıyor cevap yok.
Arkadaşlar kısacası ben şunu anladım ne ucuz ne kampanya felan aldanmayın. ne varsa bilindik kendini ispatlamış firmada var. Türknetten geçtim ben ücretten ötürü pişman oldum. Şimdi de süperonline kullanıyorum. Şuan en iyisi bu sanırım.