Selam herkese dostlar r10 da ilk kez bir konu paylaşıyorum sizlere sormak istediğim aklımı kurcalayan bir sorum var,
Linkini vereceğim youtube kanalımın içeriğini kendim yapacağım fon müzik tarzında mixli kanala çevirmeyi düşünüyorum yani benim kategorim müzik ve yine müziğe geçmeyi planlıyorum
asıl amacım videolarım çok fazla izleniyor da olsa Kendini Tekrar Eden İçerik uyarısı aldığım için (Para Kazanmayı açamıyorum) Bu yüzden tüm videoları gizliye çekerek yeniden busefer
kendi yaptığım videoları müzikleri paylaşmayı düşünüyorum yine kategorim değişmeyecek müzik kalacak ancak, Kanalın adını fotoğraflarını ve dilini tümüyle değiştirmeyi hedefliyorum
yani kanalı ingilizce müzik kanalına çevireceğim kendim yapacağım mixle, sizce bu mantıklı bi hareketmidir çünkü para kazandırmadığı hergün benim zararıma şahsen. Gerçekten YouTubeden
algoritmasından anlayan insanlar yanıtlarsa çok mutlu olurum.
https://www.youtube.com/@MikailTepe Ayda 400 bin İzleniyor istediğim zaman istediğim saatte benzer hangi video atarsam atayım keşfete düşüyor kendi kendini kasıyor hergün kendisi yükseliyor abone izlenme vs