Merhaba,

2021 yılında bir arabam vardı sattım üzerine nakit paramı ayarladım ev aldım sonrasında işlerim çok iyi gitti 500K bütçe ile ankaradan renault mais şubeden 2.el araç aldım ekspertize felan getirdim tek parça (ön çamurluk) boya denilmişti bende aldım aracı 2 yıl kullandım..

Neyse eşimi işe bırakırken arkadan birisi vurmuştu bende servise getirdim usta dedi ki senin bu aracın arkadan daha önce bir kazası olmuş hasar kalmış bagaj havuzunu onarmışlar ve boyamışlar fabrikasyon hale getirmişler (bunu yapan ankara mais servisi) fakat senin bu kazadan dolayı boya patlamış o sebep ile hasar ortaya çıktı bilgin olsun dediler yeni kazadan dolayı da darbe emici felan hasar aldı bagaj 3-4 cm içeri girdi...

Neyse tabii ben bu olaydan sonra araçtan soğudum birde çocuk olunca dedik ki sedan araç alalım ufak arabaya sığamayız neyse aracı ilana koydum mevcut durumları da yazdım işte bir parça boya, bagaj havuzu böyle böyle v.s v.s

Bulunduğum şehirden bir galerici geldi pazarlık vs anlaştık ekspertize gittik söylediğimin haricinde birşey çıkmadı aracı aldı (kendi yaptırdığı expertiz raporunun kopyasıda bende) adam aracı ilana çıkmış hali ile

119 bin km de olan araç şuan 98 bin yazılmış
Hasarsız, boyasız, kazasız olarak yazılmış

Arkadaş büyük ihtimal km düşürme yaptırdı 20 bin geri aldırmış yoksa 98 bindeydi 2 ayda yol yaptık ettik diye kandıramaz bence onu da geçiyorum bir parça tam boya var onu geçiyorum yahu bagaj havuzu işlemli samimi olarak söylüyorum görünce şok oldum adam bile bile tokat yapıyor şimdi gelde galericilere güven