Godoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin en çok videona content id atmasının sebebi müzikleri yapay zeka ile hazırladığını biliyor zaten kanıt da sunamayacağını biliyor kısaca gelirlerine çökmeye çalışıyor var böyle kişiler yapacağın tek şey content id gönderdiği firma ile iletişime geç studio kısmında firma adı yazar sorunu bildir bu kişi müziğimi kullanarak firmanız tarafından content id hak talebi iddia ediyor diye firma müziği kısa süre içerisinde youtube dan kaldırır mağduriyetini bu şekilde çözersin
Merhaba hocam, adamlarla mailleşiyoruz.

İlk mailleri:
Merhaba Volkan,

Proton, YouTube'un İçerik Kimliği sistemini kullanarak Proton etiketleri ile imzaladığınız müzikten para kazanır. Daha fazla bilgi için lütfen ekteki makaleye bakın.

Bu parçanın Enamusic ile imzalandığını görüyorum. "Label" kabul ederse, sizin için talebi sorunsuz bir şekilde serbest bırakabiliriz!

En iyi dileklerimle,

---

Cevabım:
Merhaba, iddia ettiğiniz albümdeki tüm şarkılar Udio.com tarafından Yapay Zeka aracılığıyla yapılmıştır.
Sizinle ilgisini hala anlayamadım? Beni biraz daha aydınlatabilir misiniz?
Bu durumun Enamusic ile bir bağlantısı yok.

----

İkinci mailleri:
Merhaba Volkan,

Sizin tarafınızdan imzalanmış (veya sizin adınıza bir başkası tarafından imzalanmış) ekteki sözleşme dosyamızda mevcuttur.

Ne düşündüğünüzü bize bildirin, gerekirse firmaya ulaşabiliriz.

-----

Ekte de bir kontrat göndermişler )) Ne yapmak gerekiyor şimdi hocam?

Edit: Adamlar bildiğin çökecekler albüme anladığım kadarıyla böyle saçma iş mi olur yahu!?
Edit 2: Video 15. gününde 303.000 izlenmede olan bir video, o yüzden peşindeler muhtemelen. Ne yapacağız...

Edit 3: Sorun çözüldü. Talebi geri çekti karşı taraf.