Makalemanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım siz de hedefinize ulaşırsınız hocam. Benim sitemin şu an DA/PA değeri 10/13. Sizin sitenizin DA/PA değeri nedir? Bir de ayın 19'undan bu yana bu kadar sürede 1566 index almış. Kaç içerik paylaştınız bu kadar süre içinde? Ben de Yandex ve Bing webmasters tool'a sitenin eklemelerini yapacağım. Benim henüz sosyal medyadan kitle edinme ile ilgili bir deneyimim yok hocam. Ancak olursa muhtemelen ABD kitleli bir sosyal medya hesabı alarak yaparım diye düşünüyorum. Facebook'tan çok daha fazla geri dönüş oluyor diye biliyorum. O yüzden ben başlangıçta oraya odaklanacağım. Genel olarak Facebook, Pinterest, Twitter ve Youtube üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum. @MakaleMerkezi;'den Youtubemeter eğitimi almıştım. Bir yandan da Youtube kanalı kısmından onun eğitiminden öğrendiklerimi de uygulamaya çalışacağım. Yani Youtube kısmından da Adsense gelirini artırmaya odaklanacağım. Çift taraflı ilerleyecek süreç. Ama dediğim gibi sosyal medyadan hit çekme konusunda uzman değilim. Uzmanı olan arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka.
domain yeni olduğu için da pa = 1
0 Backlink var öyle düşün içerik şu an 2k Ya yaklaştı Nasipse ve her birisi index alıyor işin doğrusu her yaptığım sitede çok Şükür index sorunu hiç olmadı kesinlikle içeirkleri gpt 4o mini ile girmiyorum ve hem sitenin yazılımıını kendim yazıyorum hemde gpt de kullandığım api kendime ait sanırım onun farkı var biraz.
ABD kitleli sosyal medya hesabı nasıl oluyor sorun olmuyor mu yada ?
Şu sosyal medya işini hiç bilmiyorum millet dünyanın trafiğini çekiyor Bende 0 hep Türkçe sitelerimde bile çok yokki Facebook, Pinterest, Twitter olmasına rağmen ve her post otomatik paylaşılıyor.