Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin gibi Bende habire denemeler yapıyorum (:
İNŞALLAH güzel olur sonuçları Bende yeni test için kurduğum side sanırım 19 uydu adsenseye gönderdim hemen ilkinde onay aldı.

Sıfır Backlink Sıfır Domain ve 0 Sıfır trafik ile başladım Bende index şu an 1566 diyor ama sanırım daha fazladır Şükürler olsun attığım her Post direk index alıyor ve düşmüyor ( en azından şimdilik ) yalnız mesela postların okunma adetleri yükseldiği halde google console da trafik 10-20 gösteriyor ama bir post var mesela 1600 den fazla okunmuş hadi %50 google botu olsun kaln %25 de semrush a href bing olsun yani bilmiyorum neden böyle az gösteriyor consolda anlamadım.

Bir şey danışabilir miyim sana sosyal medya hesaplarını nasıl açıyorsunuz Ben açtığımda abd sitesi için direk türkçe postların içine düşüyor takip edenler gene türk oluyor ne hikmetse :{
Birde trafik çekebilmek adına hangi sosyal mecralarda paylaşım yapıyorsunuz ?
Umarım siz de hedefinize ulaşırsınız hocam. Benim sitemin şu an DA/PA değeri 10/13. Sizin sitenizin DA/PA değeri nedir? Bir de ayın 19'undan bu yana bu kadar sürede 1566 index almış. Kaç içerik paylaştınız bu kadar süre içinde? Ben de Yandex ve Bing webmasters tool'a sitenin eklemelerini yapacağım. Benim henüz sosyal medyadan kitle edinme ile ilgili bir deneyimim yok hocam. Ancak olursa muhtemelen ABD kitleli bir sosyal medya hesabı alarak yaparım diye düşünüyorum. Facebook'tan çok daha fazla geri dönüş oluyor diye biliyorum. O yüzden ben başlangıçta oraya odaklanacağım. Genel olarak Facebook, Pinterest, Twitter ve Youtube üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum. @MakaleMerkezi;'den Youtubemeter eğitimi almıştım. Bir yandan da Youtube kanalı kısmından onun eğitiminden öğrendiklerimi de uygulamaya çalışacağım. Yani Youtube kısmından da Adsense gelirini artırmaya odaklanacağım. Çift taraflı ilerleyecek süreç. Ama dediğim gibi sosyal medyadan hit çekme konusunda uzman değilim. Uzmanı olan arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka.