Hocam kendimde monster kullaniyorim ,
Tulpar T5 V19.2 cihazım var
Onun haricinde bundan 2 ay önce de arkadaşıma almıştım hiç bir sorun olmadı. Ama bu cihazda cidden donanımsal bir sorun olduğuna eminim.
Windows kurulumunda bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Çevrimiçi kurulum da denedim , çevrimdışı kurulum da . Sonuç değişmedi. USB ile driver kurulumu yaptım , sonuc değişmedi. Nvidia, Intel ve diğer driverlari tektek indirip kurmayı denedim gene sonuç değişmedi.
SSD ye yük binince PC direk kitleniyor. Başta dosya aktarımı yaparken bu sorunu yaşadım. Daha sonra hiç bir şey yapmadan da aynı sorunun olduğunu fark ettim.
Yazılımsal hiç bir sorun yok , çünkü tarama yaptım.
Şüphesiz donanımsal bir sorun var. Monster dan memnunum , sadece 0 aldığım ürünün kusurlu çıkması beni soğuttu. Kız arkadaşım için almıştım. Resmen kızın hevesini kursağında bıraktı.
İade süreci hakkında aksesuar lari eksiksiz olmak şartı ile 14 gün içinde iade edebilirsiniz yazıyordu. Garanti süreci ile uğraşmak yerine. İade daha mantıklı geldi.
Hocam iade hakkınız varsa mutlaka kullanın o zaman. Sıfır cihaz alabilecekken cihazı garantiye göndermenin pek bir manası yok. Umarım iade talebiniz kabul edilir, daha sonrasında da marka değiştirip değiştirmeyeceğinize karar verirsiniz. Asus, Casper vb markalarda cihaz kullanan arkadaşlarım yok ancak monster dışında bir marka tercih edecekseniz MSI da iyi bir alternatif olabilir.