Bir hocam insanlar sizi niye sevsin? Neden arkadaş olsunlar derdi. Senin hangi özelliğini sevsinler.
Ben iyi bir anlatıcı değildim. Hayatım pc üzerinde geçiyor ama henüz parayı bulamadım. Hoş bulsam neler değişir hiç bilmiyorum.
Sadece in** basit bir süreç değildir. Uzun vadeli bir süreç ve ruhsal planlamadır. Geri dönüşü olmayan bir yola girildiğinin insan farkındadır.
Neden gitmek istersiniz ki erkenden. Vakit öncesi. Daha dünyayı değiştiricez beraber.
Şunu fark ettim. Herhangi birimiz diğerinden çokta farklı değiliz. Arayan bulur demişler. Sizin hikayeniz nedir?
Bence kendinizle yüzleşmeniz gereken kaçtığınız duygular var, adını belki de sizde koyamadınız ama gelecekte bir gün ona isim vereceksiniz.
Diğer öğrenilmiş tecrübemde her şeyin sona erdiği. Bu cümle sadece negatiflik içermez. Her şey zıttıyla mevcuttur. Başınızdaki dertlerde son bulacak demektir bu. Buna imzamı atarım işte.
Hatta başınızdaki şeyler iyi ya da kötü öyle bir geçiyor ki. Ne zaman geçti, hangi ara dindi.. Hatırlamıyorsunuz bile. Ama o anın içinde tam bir kaos fırtınası, acılar eşiğindeymiş gibi geliyor.
Bende bu vesileyle içimi dökmüş oldum ya. Valla. Zaten bu konunun altına yazanların hepsi ruh hastası

Kendinize iyi bakın arkadaşlar. İyilikten beslenin.